1st Give Away by WE

Saturday, November 30, 2013



Hai awk2 sume..

amboi..pepagi da wat entry cik ayue nih..ape kes?
haha..sbbnye ternampak GA ni kat entry Cik sFaezah..

1st Give Away by WE!!

feeling2 excited nk join entry ni..tp tgk dateline :

~16.11.2013 - 30.11.13 tepat jam 12 tengah malam~

what??..arini!! lucky me..sempat lg join..yeay!

Before join GA..sy nk say congrats to WE dlu for their 1st anniversary~
moge bahagia hingga ke jannah ye ('',)
and plish buat GA next anniversary..dan lg..dan lg.. (haip!) hehe

ok da..berbalik pada GA ni, each contestant kne ikut syarat-syarat yg ditetapkan oleh WE
wajib ikt! mudah je..jgn risau..syarat-syarat dan hadiahye seperti kat bawah ni..

..................................................................................
Syarat-Syarat
1) Follow Blog Tentang WE & Dia 
2) Sila like Fan Page : WElicious Candy Buffet & Desserts
3) Buat entry "1st Give Away by WE" & link ke entry ni
4) Bagi cadangan tagline yg awk2 rasa sesuai dgn WElicious Candy Buffet & Desserts dan cadangan candy buffet/candy bar idaman awk2. Tak kisah lah untuk wedding, birthday, aqiqah,housewarming or pape event. 
5) Kalau rajin tag la kawan2 ye. Lagi ramai lagi meriah kan,
6) Tinggalkan link di bahagian komen entry ini.
7) GA bermula 16.11.2013 - 30.11.13 tepat jam 12 tengah malam!! (bape jam je lg nih!)
 ..................................................................................

Hadiah Utama
Candy Buffet/ Candy Bar bernilai RM250 + Rainbow Cake

Hadiah Saguhati
Barangan Vantage
..................................................................................

mudah je kan? 
tp hadiahnye..perghh..rugi woo xjoin!
gle xnk? 



untuk tatapan WE :

Tagline

"The Deliciousness Is In The Details"
( ok x WE?) hehe

oleh sbb sy ni b2b..ofcoz lah candy buffet sy ni untuk wedding kn..
tp..if awk2 bukan b2b..bole jgk buat untuk majlis aqiqah, birthday, housewarming or etc.
ni adalah gmbar yg di culik dari google untuk tatapan WE as their references..hehe
(bajet menang je cik ayue ni) haha..xpe..usaha tangga kejayaan!


Candy Buffet / Candy Bar Pujaan Hati










ni la candy buffet idaman..cewahh..
simple, yet exclusive..xperlu serabut untuk nmpak cantik kn?
yg penting menarik, tertarik, the boom! and sedap ofcoz..
bak kate tagline, "The Deliciousness Is In The Details" ..hehe

Pada rakan2 blogger :


jom join GA ni? kot2 ade rezki menang kn? hehe
best of luck!

pada WE, thanks for the GA ('',)


xoxo,


post signature

You Might Also Like

4 comments

  1. goodluck awak!

    Hi! Salam kenal..
    Kita geng b2b la =D

    ReplyDelete
  2. Hi dear... salam kenal dari WE... follow u kat sini..
    thanks join GA... =) pemenang akan diumumkan nanti ye...

    ReplyDelete

Youtube Channel

Blog List