Free Apps : MomentCam by Hightalk Software Corp.

Thursday, December 05, 2013



Menjak2 ni sy pasan makin ramai yg upload pic ala2 kartun dlm komik kat instagram ngan fb..siap tukar profile pic lg..hehe..meh nk review sket kot2 ade yg blom tau?
MomentCam, sape penah install and gne apps ni..rugi!


Source : google

Camera apps yg sgt best dan melekakan..hehe..abis sume gmbar org sy kartun kn.
dlm byk2 apps yg bole edit gmbar jd kartun..ini yg paling best sy jmp ('',)

Sbbnye:
- senang nk edit
- ari2 ade kartun baru
- hasil yg paling best!

ini hasil kreativiti sy mengkartun kn org..






bykkkk lg karakter yg sy buat..tp ni je yg bole diupload..hehe
pada yg suke edit gmbar tu bole la try apps ni..sonok okey ('',)

free download ntuk android & sini ntuk iOS
xpun bole search trus kat Playstore ngn iTunes tu ('',)
Happy Trying~~


xoxo,

post signature

You Might Also Like

10 comments

  1. Wah..baru je download bitstrips tp tgk yg ni mcm lg best je. nak download la..pstu leka main lg..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. best yong!! dwnld cpt..hehe..cfrm leka~

      Delete
  2. fiza pun ader entry nie.. http://ourmemoria.blogspot.com/2013/11/comel-tak-kak-ton.html

    ReplyDelete
  3. hahaha...sama! sally pun asyik main ni... :P

    ReplyDelete
  4. hehe. PG da donlod sama aps ni :D

    ReplyDelete
  5. sedang menggagahkan diri untuk tak download, ika kalau dah leka dengan game, habis laa..ahahahha

    ReplyDelete

Youtube Channel

Blog Archive