1st CPUV..sy keliru~~

Monday, January 06, 2014





ok..status credited? apakah maksudnye??
da abis ke ape?
waaaa...
and start 18 DEC 2013!!
omai...seriusly, tiap kali bkak..mmg xde nmpk pun ade CPUV tu..
even smlm pun...
and then arini cek, ade..tp status credited?
waaa...bru nk excited dpt 1st CPUV..
xpaham laa nuffnang, CPUV bagai ni..sobsob :(

Help!



xoxo,

post signature

You Might Also Like

12 comments

  1. Eh samalah kak ayue!!! Sebijik. Xaxis Ron tu kan huhu.
    Biar je lah. Dia saje tu heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..die sj ek..qila pun kne jgk ke?

      Delete
  2. same lah kita..xtau la nape klu xaxis ni mesti credited bg 1 or 2 sen..huhuh xtau bila iklan dia klua

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..rmai pulak yg kne..so xdela rs teraniaya sgt..hehe..

      Delete
  3. hehhehe... mmg xfaham..nanti mintak penjelasan blogger yang otai.. mesti dorang mahir pasal nie..akeke

    ReplyDelete
  4. credited tu dah habis campaign nya.... xaxis tu kalau tak salah maksudnya dia beli certain amount view pengunjung blog kita.... kalau nak tahu lebih lanjut hantar ticket ke nuffnang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ow..ok..tq sbb explain..penin2 lalat lg psl nuffnang ni..hehe

      Delete
  5. Sya pun ada dpt cmni..mmg sya tak phm ni..hehe

    ReplyDelete
  6. huhu..de geng rupe nye. kite pun dpt mcm awk juga. tetiba dah credited. padahal, seminggu tu duk hari2 menatap mcam tunggu bulan jatuh, tp tade pun CPUV masuk. Tup2, dah credited. Perasaan excited tu jadi macam kempunan makanan plak..wuwuw.. T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa..tau xpe...tbe2 kn..hehe..tp xpe..rmai geng ni ha :P

      Delete

Youtube Channel

Blog List

Blog Archive