Mengidam durian

Thursday, January 09, 2014



Awk2 suke durian?
Sy bkn la penggemar durian..tp..bile da teringin tu..
Nk2 jgk..ape jd pun nk2 jgk..hehe
Tghri teringin..ptg trus ajk incik tunang g serbu pot durian..kat ss2..btol2 sebelah bhp.
Burok kn perangai..hehe..nasib la ye dpt bakal bini cenggini :p
Kami amek yg set buffet..1 kepale RM7..ade jgk yg RM15..tp mcm membazir pulak sbb sy bkn mkn byk pun..RM7 pun da ckup..bile da bgtau je nk set yg mne..hamek.....diorg penuhkn meja awk2 ngn durian..siap bukak..penuh 1 meja..besa..kecik..smpi xtau nk mkn yg mne dlu..hehe
Tula..teringin sgt kn..rase kn..huhu
Mmg kami mkn smpi nk pecah la prt ni.. (tipu)
Tp mmg berbaloi2 sgt lahhhhhh..klu setakat teringin mcm sy ni..mmg bole sgt la g sane..
Dari semurah2..smpi semahal2 durian ade..
Awk2 pilih je..





Ok..perut da pnuh durian..
Entry ni sj je nk test post entry dr fon..hehe..
So nextime if bz melampau, bole jgk update dr fon kn..

Till then,
xoxo,


You Might Also Like

5 comments

  1. saya peminat durian no 1! Tapi setiap kali balek msia, mesti takde dah musim durian. Parents siap freeze kan durian setiap kali musim, dan tunggu saya nak balek. Nak bawak ke russia, kene bawak lempuk durian kalau kempuan di negara orang ^^

    ReplyDelete
  2. sedapnyaaa..sy mmg hantu duriann..aritu ada buffet durian kat ofis..mmg happy gila boleh mkn byk2..huhu

    ReplyDelete
  3. huwaaaa...asal sedap sgt ni doyan :(

    ReplyDelete
  4. hantu durian! kat rumah saya ada pokok durian, pantang bunyi jatuh sikit berdesup adik2 pergi kutip. selalu saya tak sempat nak makan! cet.

    ReplyDelete

Youtube Channel

Instagram

Facebook Page