Wedding Ideas : Pelamin Idaman

Wednesday, January 01, 2014



Pelamin.
Pelamin ni da jadi mcm satu kemestian dalam setiap perkahwinan tu..btol x?
even ia bukanlah perkara wajib pun..xde pun xpe..cume, kalau ade..mesti meriah kenduri kt nnt..
plus, gambar pun cantik!! hehe..

Untuk bakal pengantin mcm sy ni..ofcourse la ade pelamin idaman kn..even kenduri nnt sy xde sanding2..tp still nk pelamin jgk..sbbnye? GAMBAR.
ye..hanye untuk bergambar..fyi, sy gile camera~ haha..
segala sopan santun..bajet ayu..akan transform jd gedik terlampau bile jmp geng yg gile camera jgk..hehe..
IF, jmp mmbr ye...bkn slalu.. :P

ni antara pelamin2 idaman sy..xmo crowded2..simple2 n nampak suci2.. eh?
kebanyakkannye pelamin rumah..sebabnye kenduri sy nnt kat rumah je..
dewan sume penuh..sobsob :(
agak frust sbb dari zaman mude2 lagi teringin nk kawen kat dewan..
tp xpe..rumah pun cantik rasanye kn?








hmm..baru pasan yg kebanyakkannye ade bling2 or kaca2..hehe


ok yg bawah ni bukan simple..
tp cantik!





or kalau bergabung bersatu skali dgn pelamin nikah + sanding
pun okey jgk kot?
nikah2 trus sanding..hehe..cepat n efisyen :P
tp slalunye orang wat pelamin nikah je..








or ade rezki lebih..buat mcm kat bawah ni..
super ohsem!
nikah pun da cmni..sanding cmne agaknye?
botak trus incik tunang..haha





122 days to go..
chaiyok!!



xoxo,

post signature

You Might Also Like

15 comments

  1. oh mai.. semua cantik2 cik ayue.. rambang mata saya tengok!! tak nak plan gabung pelamin nikah & sanding ke? jimat kos katanyer.. (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade jgk terpk..tu yg tgh crik2 ni..hehe

      Delete
  2. Gogo chaiyok kak ayue!!!
    Huhuhu. Dkt rumah? Eh edit2 lah sampai jd mcm dekat gambar tu :D
    Akk kn hebat dalam diy ihihihi <3
    Qila dh bookmark lagi untuk kakak qilah hahahah walaupun lambat lagi ke tak kisah lah :D <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk diy tkut xsmpt pulak..tp ngah pk2 jgk ni..hehe..adoi..sshnyeeee

      Delete
  3. csntik2 semuanyaa..sy pon xdecide nak pelamin mcm mane..cuti raya cina nk kena jumpa butik nk bincang pasal pelamin plakk..huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula..ssh nk decide kn..hope progress kt ok la sumenye..hehe

      Delete
  4. ika ni tak siap apa lagi..hadoiiiii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe ika..slow n steady..hehe..ika bile ke?

      Delete
  5. Gambar pelamin kat atas semua pun cantik-cantik...akak nak join tapi tak reti nak tag...

    ReplyDelete
    Replies
    1. akk..sy da explen..phm kn? if xphm, bole refer diorg2 yg da join tu ye?

      Delete
  6. Nice :) boleh botak kpala bakal incik suami nnti..hehe

    ReplyDelete
  7. semua pelamin cantik sangat..rasa mcm nak kwin skali lg je..hehe

    ReplyDelete

Youtube Channel

Blog List

Blog Archive