Wordless Wednesday : A gift from me to you

Wednesday, February 19, 2014



Salam awk2 sume ('',)

mcm da lmbt je nk wat entry WW ni..huhu..tp xpe..nk buat jgk sbb rs mcm da lame sgt xupdate..sampai adek syg <Qila> da tnye mne menghilang..


Taktik incik tunang tackle sy 7 tahun dulu~~ hehe

Dulu..hantu teddy bear..sampai penuh 1 kati..mak pun da bising2..since then, da mule kurang..gpun rs cm da besa plak nk teddy bear bagai kn? haha
Salah 1 dari teddy sy da selamat di pos last week sebagai hadiah GA aritu...hope teddy and hadiah2 yg lain da selamat sampai.. ('',)

ade sape2 yg hantu teddy jgk?


xoxo,

post signature

You Might Also Like

10 comments

  1. hai ayue.tasha pon hntu teddy jgak.tp time study dlu la. :D

    ReplyDelete
  2. akk hantu patung tak kira lah teddy ke hape ke....janjim kiut...

    ReplyDelete
  3. singgah sini lagi malam ni..all the best dlm berblog ye :)

    ReplyDelete
  4. Alahaiii :p
    HIhihi sweet je 7 tahun dulu hiks.
    Miss u kak ayue!!! <3333333

    ReplyDelete
  5. Saya pun suka teddy bear juga. Sekarang ni takde teddy bear sebab nanti susah nak bawa balik Malaysia

    ReplyDelete
  6. hi ayue... singgah sini tengok preparation..hehe..suka baca blog b2b ni, teringat time nida dulu..kalau sudi, singgah2 la blog nida.. =)

    ReplyDelete
  7. saya saya!! heheheh! so sweet ar you!! <3

    ReplyDelete
  8. Suka teddy bear!!! Tapi katil kt rumah pun dah penuh tau. Wuwu.

    ReplyDelete

Youtube Channel

Instagram

Facebook Page