I need HELP!

Friday, March 14, 2014




hohoho..

tajuk kemain lagi..
actly mende ni memeningkan..
haish..
apesal rase mcm blog ni loading lembab bebeno?
ke tenet ni yg da slow?




hehe.tipu je loading cmtu kn...

ok..sape bole tlg bgtau..lembab ke blog ni loading?
kenape ek?
nk kne buang ape2 ke?
adoi..


help me plishhh~


*UPDATE
 sy da cbe timbang berat blog..n ni hasil die.



consider berat ke ni?


xoxo,

post signature

You Might Also Like

13 comments

  1. aah kadang2 slow nk bukak la Ayue.. heeee..

    ReplyDelete
  2. masa masuk tadi terasa juga slow.. mungkin sebab inetrnet kita pun slow hari ni.. dah cuba timbang berat blog?

    ReplyDelete
    Replies
    1. da..bru je..tp xtau berat ke x..hehe

      Delete
  3. boleh cuba timbang di http://tools.pingdom.com/
    atau ada banyak lagi site lain yang sediakan khidmat timbang blog..

    ReplyDelete
  4. Mungkin lambat load tu kerana internet jer bukan pasal blog berat...

    ReplyDelete
  5. yeke zumal..pnat tukar template ni :((((
    sedih!!

    ReplyDelete
  6. awal2 buka memang slow..
    kena tunggu kejap baru boleh skrol up & down.. hehe..
    masalah tenet kot.. tak pun template.. :D

    ReplyDelete
  7. aneh sbb bagi saya ok jer. xdelah ambil masa yg lama.

    ReplyDelete
  8. try gtmetrix jugak, ayue. atau kalau nak full check, masuk ke seositecheckup.com. mmg sangat2 detail.

    6.00++ consider sederhana kot.. below 4s rasanya consider laju.. goodluck..

    ReplyDelete
  9. Tak tahu la berat ke tak sebab internet saya laju sikit daripada internet Malaysia.

    ReplyDelete

Youtube Channel

Blog Archive