Nuffnang Blogbuster Campaign - Oral B Supernova 3

Thursday, April 10, 2014


ok!
sape yg dpt Nuffnang Blogbuster (Oral B Supernova 3) ni angkat tangan cepat~



hehe..
sayang sgt ngan Nuffnang ni..mcm2 rezeki masuk..
cuma..kali ni dapat Nuffnang Blogbuster!
excited die lebih sket..haha
sebab..
dari ape yg sy bace tentang Blogbuster ni..
earning akan mencanak2 naik...........
KALAU
video yg awak2 buat tu terpilih..
hehe..mule2 agak blur..
tapi sy da tanye Janice, staff Nuffnang..
die da explain..rasanye mcm da phm..
haha...

pada yg dapat invite dari nuffnang untuk join blogbuster ni..
(Glitterati je rasenye)
awak2 kne buat video ye..
xkire la awak2 nk berlakon ke...nk melukis ke..mendoodle ke..
asalkan sume info2 yg diorg nak..awak2 letak dlm video tu..
segala info2 untuk video ada dalam page nuffnang awak2 ye..
follow je ape yg die nk..
lagi kreatif video awak2..lagi tinggi peluang untuk video awak2 terpilih untuk kempen tu.
bila da terpilih, video tu akan berlegar2 dlm blog awak2 sampai kempen tu abis!
walaweiiiiiii..femes kejap kn?
haha..

dan.
yg paling best...
untuk setiap video yg ditayangkan sampai habis..
awak2 akan dapat RM0.50!!
(Video tu lebih kurang dlm 10 saat saje tau)
ishhh...apsal Nuffnang pemurah sgt ni..

ade yg sy bace dari blog lain, diorg dpt earning sampai RM300++ untuk 1 kempen je..
fuhhhhh..sape nk bagi oi~~

maka!
sape2 yg dpt invite tu..pls..jangan mls2 nk buat video ye..
rugi tau kalau xjoinnnnnnn..

sy sedang memerah otak untuk pikir video mcm mne nk buat untuk kempen ni..
sape nk jadi pelakon sy?
hahah :D


p/s: Rasenye dalam list yg sy bagi kat nuffnang untuk peserta GA KOSE tu, ramai yg dpt kempen ni..especially Glitterati yg pilih untuk run Expandable ads kat blog diorg..tahniahhhhh ('',) tapi sy xkate yg Nuffnang pilih awak2 dari list sy tau..mungkin kebetulan ('',)



xoxo,

post signature

You Might Also Like

17 comments

  1. niesa dapat tpppppp..aduuhhh..xkreatip dan xtau nk buat cm ne..hukhuk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. niesa....kat bhgian brief die ade bgtau ape kne buat :)

      Delete
  2. saya dapat! tapi, xde masa la. dh la due date minggu depan. bz ngan test ni. huhu..

    ReplyDelete
  3. wahhhhhhh qila tadi nak nangis dah :(
    rupa rupanya qila dapat!!! muahahaha kak ayue help meee howwwwww

    ReplyDelete
  4. dpt invite tp xtw mcmn nak buat... T_T nak biarkn jer rasa rugi pula...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rugiiiiiiii..siyes rugi!! Hehe..wat la miss booooo..kot2 ade rezki kn?

      Delete
  5. Saya dapat juga tapi maybe tak buat kot sebab tengah finals sekarang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai..ciannye..xpe..study tu penting :)

      Delete
  6. nana ada jgk dapat.nak join tapi tak kreatif..hihi...takpala cuba dulu kan sis.mana tau rejeki^^ btw gudluck utk smua!

    ReplyDelete
  7. lya pun ada dpt..tgh perah otak nak buat video pendek ni :D

    ReplyDelete
  8. lisa pun dapat, tapi ilham nak buat vidoe tu mcam tak hade lagi, haha adududu

    ReplyDelete
  9. jangan lupa buat, berbaloi2 :D

    ReplyDelete

Youtube Channel

Instagram

Facebook Page