Wedding Puteri Sarah ♥ Syamsul Yusof

Friday, April 04, 2014


Haaaa..okey!
akhirnyaaaa..dpt jgk update psl wedding Puteri Sarah & Syamsul ni..hehe
minggu lepas ye wedding diorg ni..minggu ni baru nk update..
(ape trok sgt cik ayue ni? haishh)
da terlalu lmbt...tp xpe..nk jgk update :p

pada hari berkenaan, kami smpai awal gileeee pnye..hahahah
dont know y, sbb rasanya dah sampai on time..xawal and xlambat..but still belom ade org..
so sy gunekan peluang yg ade untuk geledah seluruh majlis...hohoho (^^,)

Pelamin yg super ohsem!


omai2..cantekkkk!!

Meja makan beradap diorg cntek gile!

c..xramai lagi kn?

niceeee!

jenuh gelak dok 1 meja ngan kawan2 akk sy ni..huhu


majlis Puteri Sarah & Syamsul ni diadakan di N'dah Mahligai, Shah Alam..
secara tertutup yeee..hanya ahli keluarga dan teman rapat yg hadir..
mcm mane cik ayue bole terselit kat majlis ni? bole bace kat sini~~ hehe

 majlis diorg sgt simple..but very3 niceeeeee...
sume benda cantek2 belaka..
xde renjis2 bagai ni..
dan tuan rumah, especially Encik Megat, ayah Puteri Sarah layan tetamu sgt tiptop!
sgt friendly..xkekok pun ada dlm majlis tu..
siap dia yg bawakkn me and my akk g stage untuk tangkap gambar..hehe

Encik Megat kenalkan kami dgn besan die..
(ecece..ade ke org yg xkenal Yusof Haslam nih?)

nk jgk tu snap berdua-duaan~ hehe

i hate org yg snap gambar ni..blur! huhu

cantekkannnnnnnnn............Puteri Sarah..hehe :p

pada yg tanya ade x jumpa Aaron Aziz ke..sape ke..
(ecah, i'm referring to you~ huhu)
XDE..haha..ade jgk artis2 lain yg dtg..
cume sy xbape nk cam...kenal muke..but xtau name..
mintak maaf ye..

Family Syamsul Yusof



N'dah Catering ni ade 2 tingkat ye..majlis diorg ni kat belah atas..
jadi, mase kami nk blk, kami sempat snap gambar kat tingkat bawah sbb setting diorg sgt cantek!
ala2 Wedding Ariana Rose gitu..

Arghhhh..cantek gile oii!!

cantek sgt sampai ade org tu pun berangan nk dok kat pelamin ni..hehe

pengantin pun nk jgkkkk..huhu
diorg sgt sweet kn? ish..suke lahhh..

Family Puteri Sarah..

baju and tema diorg..sy sgt sukee! 
baju yg laki smart..baju yg pmpn cantek gile..
tgk adek Puteri Sarah tu..kemain cantek lagi diorg~~

Ni doorgift diorg...dlm ni ade doa2 dlm Al-Quran..
cantek!


and last..kami..
nk jgk selfie tu..hahah

next time kene beli monopod!!


pasni sape2 nk jemput g wedding..jgn segan2 jemput ye sbb sy sukeeee mkn nasik minyakk..
haha


xoxo,


post signature

You Might Also Like

14 comments

  1. Nampak mewah sangat majlis ni.

    ReplyDelete
  2. whyyyyy whyyyyyy.. xda aaron aziz.. =( *hentak2 katil. hehe.. overall, akak ayue cantik , pengantin lawa , decoratioon meletopp , aihh kenapa tetiba rasa jeles ni. hehe.

    ReplyDelete
  3. eipp eipp hihihi.
    Kak ayue!!!!!!!!!!!!!!
    Cantik!!!! :P hahahaha.
    Hehehehe. Bestnyaaa.
    Betul tu, meja makan tu prgh glittery omg so pretty aaaaaaaaaaa <3333

    ReplyDelete
  4. Hm bila lah qila nak kahwin.....................


    Eh.

    ReplyDelete
  5. sweet je majlis dorang..sejuk hati tengok :)

    ps:/ ayue, faezah pon tgh cari monopod. nak bawah g honeymoon. :p

    ReplyDelete
  6. haha finally kak ayue update jugak psl ni. hee dh lama tnggu , eksited nk baca cite
    best sesangat akak dpt pegi sana

    ReplyDelete
  7. wah.. semuanya cantik.. ayue cantik.. pengantin pun cantik juga.. :D

    ReplyDelete
  8. bestnye ! gile cantik pelamin dorang ! !

    ReplyDelete
  9. Untunglaaaa dia ni. Hahaha. Comel je Ayue pun ! :D

    ReplyDelete
  10. wahhh semuanya cantik2 belaka...

    ReplyDelete
  11. simple je wedding diaorang kan :)

    ReplyDelete

Youtube Channel

Blog List