Jemputan Nuffnang ke Kilang Mamee, Melaka

Thursday, May 15, 2014


Salam awak!

Alhamdulillah..rezki dan nuffnang kini makin rapat..melekap gitu.
mencurah2 advertorial yg ditawarkn oleh pihak Nuffnang. syukur!
Dan kali ni Mamee pulak~~


Untuk Advertorial Mamee ni, Nuffnang akan bawak rombongan Cik Kiah (blogger) ke Melaka tau!
Melawat kilang Mamee. hehe..

Tarikh : 31 May 2014
Masa : Pagi hingga petang

Moga makin byk advertorial untuk sy lepas ni..
ameennnnnn..

oh ye, ada sapa2 yg nk join event ni?
Nuffnang nk bawak 56 blogger tau!
Jangan risau..transport semua di sediakan oleh pihak nuffnang ('',)
rugi kalau tak join!
Kalau nk join PM sy ye.

ini serius ('',)



xoxo,

post signature

You Might Also Like

32 comments

  1. wah best tu, tp sayang sy jauh nun di kelantan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ishhh...apsal jauh sgt nih?

      Delete
    2. nuffnang ada juga hantar email . dh submit form ke nuffnang. nak kena pm jugak dekat awak ke nie?. awak staff nuffnang eh?? jgn lupa masukkan sy sekali tawww haha

      Delete
    3. ehhh..xla..da submit ea..jmpe nnt tau :)

      Delete
  2. Wahhh cm best je. Nak join tapi baby xlenggang plk hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pearlisha skng ngada2. Xnk tggl dgn org. Nanti dia mlalak je wakakakak sadis je xdpt bergerak huwaaaa

      Delete
    2. alahai...mnje sgt ngn mak die ni..huhu

      Delete
  3. Sayangnya...tarikh y sama saya kena balik kelantan. Enjoy your time and can't wait your post on the visit!

    ReplyDelete
  4. wah.. bestnya. tapi maknanya kena datang pakai transport sendiri ke Melaka ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. xla...naik bas yg nuffnang sediakn :)

      Delete
  5. Cam best je k.Ayu! Xdpt join. Ade knduri fmily...

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe..nextime ade lg..insyaallah :)

      Delete
  6. ala ruginya kalau la dekat boleh gak lya join

    ReplyDelete
  7. Yeay ! Jumpa Ayue lagi. Muah muah muah ! Cant wait. :P

    ReplyDelete
  8. Alahai ruginyer..tym nie lah ada kenduri..hehhe

    ReplyDelete
  9. Selalu lalu depan kilang Mamee ni bila balik kampung

    ReplyDelete
  10. nak pergi tak?
    tgah carik geng ni hehe :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ofkos la pegiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...hehe..jmp nnt!!!

      Delete
  11. uwaaaa.. nak pergi tapi jauh sangat.
    kalau ada geng dari kuantan takpe jugak. :(((
    TT^TT

    ReplyDelete
  12. teringin tapi jauh plus bertembung ngan exam. perh. pasrah kak oi. haha

    ReplyDelete
  13. Tiey pum dapat jugak invitation ni, Tapi xdpat nak ikut sebab time tu tngah cuti, special break so ada kat Kelantan. Kalau ad kat Uitm Shah Alam conpem dah pergi.hihi

    ReplyDelete
  14. Kak Ayue pergi ke ni? Dapat jugak tp tak respond lagi ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. pegi dearrrrr..jom la pegi skali :)

      Delete
  15. tak dapat jugak nak join Saturday still working day. takde rezeki insyaallah rezeki masa akan datang pulak

    ReplyDelete
  16. Fana dapat tapi tak tahu la tersenarai antara 56 orang tu ke tak. Huhuhu

    ReplyDelete

Youtube Channel

Instagram

Facebook Page