Alhamdulillah..rezeki!

Thursday, June 19, 2014


Salam awak!

Selalunya..hari ahad sy akan cek earning sy di web Nuffnang..tp hari ni terdetik hati nak cek..tak tau kenapa..rupanya-rupanya ada rezeki yg sedang berlegar-legar di blog sy ni..syukur alhamdulillah..
rasanya da hampir 10 bulan sy berblogging..ini kali pertama sy dapat CPUV dalam kuantiti yg banyak..5 sekali gus!!


Alhamdulillah..ni semua sebab awak2 yg rajin sangat singgah blog sy ni..siap tolong sy klik-klik..terima kasih tau!!

insyaAllah..nanti sy terjah blog awak pulak ye?
erm..erm..kalau awak nampak iklan-iklan berkenaan, klik laju-laju tau! hahaha :p


xoxo,

post signature

You Might Also Like

13 comments

  1. kaching! yeayyyy...open table k

    ReplyDelete
  2. Tahniah Ayue... Zumal dapat gak CPUV Bulgogi Brothers Korean BBQ Restaurant tu :)

    ReplyDelete
  3. wow banyak you..ayu rajin gi event nuffnang kan..rezki tu

    ReplyDelete
  4. tahniah!singgah mnabung kat sini=)

    ReplyDelete
  5. wuaaaa banyaknyeeee ! jelessssssss nihhh..hahaha

    ReplyDelete
  6. Perrghh !! Nuff sayang sangat nih. Hahaa. Tahniah ayue. :D

    ReplyDelete
  7. wah wah wahhh. jeles la camni. hahaha klik2 pagi2. hehe

    ReplyDelete
  8. wahhhh banyaknye tengah on going... tahniah..rezeki...

    ReplyDelete
  9. Tahniah kak Ayue! Byk tu on going dia..

    ReplyDelete
  10. Tahniah Ayue. Murah rezeki Ayue, sy tak pernah dpt BE 5 sekaligus mcm Ayue.

    ReplyDelete

Youtube Channel