[Beauty Review] Maybelline Hypersharp Liner Laser Precision

Sunday, June 29, 2014


Salam awak!

Saya percaya ramai wanita kat luar sana yang sentiasa bawa eyeliner ke mana saja kan? Betul tak? Siap ada beg mekap kecil dalam beg, dan dalam tu mesti ada eyeliner.
Ecece...tipu lah kalau takde! okey..saya pun ada. Walaupun hakikatnya beg saya tu cuma ada bedak, lip ice dan eyeliner je. haha!

Maybelline Hypersharp Liner Laser Precision

Okey, baru-baru ni Maybeline ada melancarkan product baru mereka, Hypersharp Liner Laser precision dengan 0.01mm tip!! First 0.01mm eyeliner tip di Malaysia tau! Gila punya kecil kan? Boleh lukis semut macam real~ haha..

Maybelline Hypersharp Liner Laser Precision

Macam pensil..boleh letak dalam beg kecil awak tu..hehe

Hypersharp Liner Laser precision dengan 0.01mm tip!!

Maybelline Hypersharp Liner Laser Precision ni didatangkan dengan 3 warna..Black, Soft Black dan Brown. Dengan formulanya yang tahan 24jam walaupun berpeluh dan mudah dibersihkan membuatkan Maybelline Hypersharp Liner Laser Precision dengan 0.01mm tip ni terbaik di pasaran sekarang!

saya sebelum pakai Maybelline Hypersharp Liner Laser Precision

saya selepas pakai Maybelline Hypersharp Liner Laser Precision..hehe

err...tak la pandai mana...tapi boleh la sikit-sikit :p

Iye..bukan saja bahagian atas dan bawah mata saja awak bole lukis, nak lukis corak-corak dekat mata awak pun boleh sebab Maybelline Hypersharp Liner Laser Precision ni adalah the perfect art tools tau. Macam pensil pula rasanya masa melukis ni..
versi mereka~

versi saya~

"Define your true self through your eye"

awak yang mana satu?
saya..Chic and Adorable! hahahaha..

Maybelline Hypersharp Liner Laser Precision ni is a must have tau..rugi kalau awak yang suka pakai eyeliner tu, tapi takde eyeliner ni dalam senarai beg kecil awak tu :p

Harga:
RM35.90
(Boleh didapati di Watson, Guardians dan mana-mana pasaraya yang menjual barangan Maybelline)

Untuk info lanjut, boleh layari webpage mereka:


xoxo,

post signature

You Might Also Like

1 comments

  1. nice.. very sharpp n neat.
    chic n adorable gak . same taste.high five !

    ReplyDelete

Youtube Channel

Blog List