Invitation : World Cup Blogger Event

Saturday, June 14, 2014


Salam awak!



Semua orang tengah demam fifa sekarang ni kan? hehe..ada siapa-siapa yg jadi zombi bola tak tengok Netherlands tadi? Angkat tangan!! 
Spain? Duduk jauh-jauh sikit please~~ 

haha!! ok..actually sy dapat invites dari Nuffnang untuk ke satu event ni..

Astro On the go & Stadium Astro : World Cup Blogger Event


hah! excited okey masa dapat ni..even sy blur sikit tentang bola..blur ke? tak tau langsung actually..haha
tapi tetap excited sebab dapat jumpa lagi blogger-blogger lain nanti..yeay!

awak2 ada yg pergi tak? roger-roger la nanti ok?

Mood : Excited sampai terus beli jersey Netherland kelmarin!! :p


xoxo,

post signature

You Might Also Like

19 comments

  1. Wah ada dapat jemputan lagi yer Ayue... Bestnyer :)

    ReplyDelete
  2. Wahh..de rezki bjalan2 la ye? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhh.tula..xpnah pegi one city tu :p

      Delete
  3. hahaha ini kalo dpt tobat la tak dpt join sebab mmg tak minat bola.. bencik nak mampus.. heheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..xbpe minat jgk actly..tp layan kn je :)
      org sebok fifa skg...nk tau jgk pe yg jdi kn~~ hehe

      Delete
  4. saya punya bukan jersi,ghasak je ah,hahahahahhaha

    ReplyDelete
  5. BBL pun dapat tapi reject awal2 sebab kena kerja. lagi pun dah nak habis intership. tunggu habis final baru nak balun pergi event ni

    ReplyDelete
  6. ayu jupe sanaaaa taw. hehehe. xminat bola, kita pupuk minat tu masa event tu. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. pupuk minat bola ke pupuk minat neymar ni? huhu

      Delete
  7. saya saya saya! hehe
    jumpa nanti. entah cam entah tidak nanti. hikhik

    ReplyDelete
  8. wow masyuk cik ayue skrg!! rezeki tu..ajar kite skit plisss..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah..rezki,,hehe..xtau nk ajar cmne la faezah..klu ade ilmu pun :p

      Delete
  9. Rugi kalau tak pergi ni...macam syiok je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah! tulaa..sbb tu excited nk pegi :p

      Delete
  10. untung lah ye kak ayue.
    kak ayue kerja dgn nuffnang jelah. :P
    hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. aip!! mne bole...huhu..t qila cukup umo mesti dpt pnye...hehe :p

      Delete

Youtube Channel

Blog List