Nuffnang Wajah Baru!

Wednesday, June 25, 2014


Salam awak!

Siapa yang dah cek dashboard Nuffnang hari ni?
Mesti perasan kan yang Nuffnang kini berwajah baru. Baru je sangat-sangat sebab tengahari tadi masih lagi berwajah lama. hehe.

via Laptop

What's Happening masih lagi berciri kan buku selak-selak ni



Nampak lebih smart kan?


via Smartphone

Lebih kemas dan teratur

dan lebih user friendly berbanding dulu. Menu tab boleh sembunyi-sembunyi..hehe


kalau dulu kotak CPUV ni mesti terkeluar kan? sekarang tak dah..ngam-ngam je skrin smartphone ni :)

Syabas Nuffnang sebab akhirnya berjaya tukar interface kepada yang lebih kemas, teratur, user friendly dan sesuai dengan zaman sekarang ni..hehe :p




xoxo,

post signature

You Might Also Like

6 comments

  1. Hehe. tulaaaa. cantik. lagi2 bila mobile tu. tak terlebih2 macam dulu. hehe

    ReplyDelete
  2. selamat malam..
    selepas jam 12 jangan ketinggalan untuk terjah blog syira :D akan ada "GIVEAWAY RAMADHAN RAYA BY SYIRA LOKMAN"
    Lebih 50 hadiah untuk dimenangi ^_^

    ReplyDelete
  3. dekat smartphone Azwar tak cuba lagi. dekat desktop nampak sangat cool. xD

    ReplyDelete

Youtube Channel

Blog List