Patah Seribu Jantung Hatiku!

Friday, July 04, 2014


Salam awak!

Sedih rasanya hati ini.
Tak terkata bila melihat kesayangan hati jatuh berkecai.
Pilu.
Terdiam kaku.


Ecece...terok beno bunyi nya kan..hehe..tapi memang retak seribu pun hati ni.
sebabnya..
.
.
.
.
.
.
handphone kesayangan jatuh!!

 huwaaaaa!!!!
nampak tak ada line berbentuk half moon kat tengah-tengah phone tu?

garis-garis lintang yang tak dapat dibendung lagi!

haishhh..sedih betul bila tengok phone sekarang ni..sebelum ni pernah juga dua tiga kali jatuh..tapi takde jadi apa-apa..kali ni hamek! crack melintang terus..huhu

macam mana boleh jatuh?
letak phone dalam poket..konon nak basuh kaki..senteng seluar sikit.
and..

gedebuk!
sekian..

phone merajuk agaknya..sebab baru berangan-angan nak pakai sony Z2 tu..hehe..macam best je tengok Cikepal pakai :p 
Camera power oooo~  tapi angan-angan je ye! 
buat masa sekarang ni pakai je la dulu phone retak seribu ni.. :'(



xoxo,

post signature

You Might Also Like

21 comments

  1. Replies
    1. hoiiii..nk kene bawak tab macam nadia kot baru xjatuh? huhu

      Delete
  2. Replies
    1. kannnnnnnn...beribu2 retak tu..adoi!

      Delete
  3. sabar na cik ayu..nnt bli baru..bertabah la dulu.pakai selagi blh pakai

    ReplyDelete
  4. Mintak hand phone baru tu..
    sony Z2 mmg best..bila la dapat pakai..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haishhhhh...kan! angan2 tinggi nih! hahaha

      Delete
  5. erkkkk sobsob.. jue pun risau kalo takder cover tefon.. mesti letak yg getah.. kalo tak pegang fon asyik nak jatuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jue, ni bkn asyik nk jatuh..ni da mmg asyik jatuh je..huhu

      Delete
  6. Omooo.....nasib bek masih bole pakai..:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulaaaaaaaaaaaaaa...NASIB BAIK tauuu.. :p

      Delete
  7. welcome to sony! experience the new technology Master of camera.hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh2..islam pakai sony ape?? z2 kah?

      Delete
  8. wuaaaaaa !!!! mst xsyok nk pndang skrin retak mcm ni kan..xpe2 mst ade hikmah nk dpt hp baru tu...huhuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ameennnnn!! doakan skli fadh..haha..kot2 makbul kn? :p

      Delete
  9. Tu tanda dia tacing la kot kat kak ayue. Haha. Adeh..jangan cakap nak tukar fon depan hp kita. Dia pun ade perasaan gak. Haha. Sabar tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la anaaaa..terrrrsebut nk z2 dpn note 2..huhu

      Delete
  10. adoiiii...terasa gak retak seribu di hati Cik Nur nie bila tengok phone ayu nie..sabar ye..moga2 ade rezki lebih boleh beli phone baru...

    ReplyDelete
    Replies
    1. amennnn..time kaseh cik nurrrr..doakn tau :)

      Delete

Youtube Channel

Blog List