Super Raya Sale by Lazada

Wednesday, July 16, 2014


Salam awak!


Raya da dekat ni..da ada yang mula shopping raya tak?
Bukan setakat shopping je, borong sakan pun da ada kan? Ecece..tau sangat da!

Pada yang belom shopping tu, saya ada berita baik untuk awak tau! Yang da shopping pun boleh jugak kalau nak..hehe
Lazada, online shopping mall yang terbesar kat Malaysia tu akan buat Super Raya Sale hari ni, 16 July 2014 !!

Hah! Teruja tak? Ofcourse la kan..mana tak nya, da la murah..ada sale pulak lagi..bertambah-tambah murah la ye tak?

Fuhhhh..tengok tu..discount sehingga 92% untuk barangan raya!!



Gila gempak kan? Macam-macam awak boleh shopping masa Super Raya Sale ni tau. Antaranya:
1) Home and living (RM77 & ke bawah) 
http://www.lazada.com.my/best-for-your-home/
2) Home Appliances (RM99 & ke bawah) 
http://www.lazada.com.my/home-appliances-below-rm99
3) Sale untuk barangan Samsung (Best of Samsung) 
http://www.lazada.com.my/best-of-samsung
4) Fashion Sale untuk Hari Raya
5) Hatta Dolmat Raya 
http://www.lazada.com.my/hatta-dolmat

Haishhhh..kenapa ohsem sangat ni? Tak tau mana satu nak fokus..haha..nak shopping barang rumah kah? Nak shopping baju raya kah? Adoi..semuanya ada sale!!



Kenapa awak wajib shopping di Lazada ni?
Ada 5 sebab!!


1) Terdapat pelbagai bentuk barangan dari jenama-jenama yang hebat dengan harga yang murah!
2) Penghantaran percuma!! Mudah kan? Beli-beli balik je..tup-tup barang sampai ('',)
3) Penjual yang dipercayai. Kesemua penjual di Lazada telah melepasi proses pemilihan unutuk memastikan awak mendapat pengalaman shopping yang berkualiti
4) Tak suka barang yang awak beli? Takpa, awak boleh kembalikan barang dan duit awak akan dikembalikan ('',)
5) Hanya bayar semasa penghantaran. Haa, ini best! Kenapa? Sebab awak tak perlu takut duit awak ditipu ke ape. Awak dah dapat barang baru awak bayar. Sangat terjamin ('',)


Amacam? Dapat rasa tak betapa bestnya Lazada ni? Antara produk kategori yang ada di Lazada ialah:
1) Kamera
2) Fashion
3) Mobile & tablet
4) Pengguna elektronik
5) Komputer & laptop
6) Perkakas rumah
7) Bagasi
8) Kesihatan & kecantikan
9) Permainan, kanak-kanak dan bayi
10) Jam
11) Home & living

Awak boleh pilih mana je yang awak nak. Shopping sampai lebam! Hehe :p

Oh ye, untuk baju raya pulak. Awak tak payah pening-pening nak cari baju raya susah-susah..

Baju raya by Hatta Dolmat weyh! Siapa yang tak kenal Hatta Dolmat ni kan.
Pereka fesyen yang terkenal di Malaysia ni. Banyak koleksi-koleksi baju dia yang saya berkenan tau. Untuk raya kali ni, Hatta Dolmat memperkenalkan 19 rekaan esklusif nya dengan harga yang sangat berpatutan dan mampu milik.


Waaaa..cantik-cantik!! 

Haa..Lepas tu kan. 16 July ni jugak, Lazada ada buat Wheel of Raya tau untuk pelanggan nya! Ala..yang macam Roda Impian tu. Pusing-pusing wheel tu, dapat hadiah..antara hadiahnya ialah:
1) Joy Dishwashing Liquid
2) 10 x Voucher RM100
3) 10 x Voucher RM50
4) 500 x RM50 untuk Perkakas rumah (Belian min : RM350)
5) 500 x RM25 untuk Perkakas rumah (Belian min : RM170)
(Hanya sah untuk 16th July 2014 sahaja)


Apa lagi? Kumpul duit banyak-banyak. Jom kita serbu web Lazada ramai-ramai ok?

Untuk maklumat lanjut, atau untuk shopping Super Raya Sale 16 July 2014 ni, boleh layari lama web kat bawah ni ye.

http://www.lazada.com.my
http://www.lazada.com.my/super-raya-sale 
(link ni hanya available masa sale 16th Julai ni je)

Cepar-cepat!! 1 hari je tau~~


*UPDATE
Atas permintaan ramai, Lazada da lanjutkan Super Raya Sale ni lagi sehari!! Waaaaa....hari ni (17 July 2014) pun bole borong habis-habisan kat Lazada tau! Rugi woooo lepas kan peluang ni..diskuan sehingga 92%!!  Jangan tunggu lama-lama..laju-laju la ke web Lazada ok?


Selamat menyoping awak! ('',)


xoxo,

post signature

You Might Also Like

5 comments

  1. wow memang sale gila2 ni . . dah tgh cri brg untuk rumah ada sale mcm ni boleh la pergi serbu . hehehe thanks for the info ;)

    ReplyDelete
  2. haihhhh memang menguji betul la sale2 ni.. hahahaha...

    ReplyDelete
  3. whoaaaaaa!! kena tutup mata....xleh tgk dh sale2 ni....abihhh duittttt hahahahaha

    ReplyDelete
  4. Dalam menyambut raya tahun baru ini ayuh kita berikan sedikit sumbangan kepada anak yatim dan asnaf miskin serta ibu tunggal. Ayuh taja seorang anak yatim hari ini melalui Program kendalian Projek Iqra' shopping raya 2015. Ayuh ke blog saya untuk mendapat maklumat lanjut. Jalalboy

    ReplyDelete

Youtube Channel

Blog List