Berlima Raya 2014

Monday, August 11, 2014


Salam awak!

Akhirnya..ada pun masa nak update entry raya..hehe..maklum la..cuti raya lama beno taun ni (lama ke?)..mood raya terlebih :p
Tapi takpe..raya kan sebulan..awak yang nak buat open house tu, meh la roger-roger saya~~ hahah..

Warna tema kami tahun ni..BIRU..ya ampunnnnn..susahnya nak carik baju melayu lelaki warna biru macam yang kami beli ni..biru pekat banyak la..biru cenggini kemain susah..merata cari satu Melaka..last bedal je apa yang ada.. :p


hah! biru ni la..bole la kan..janji ada :p 

Kami berlima je tahun ni sebab yang lain beraya rumah mertua..tinggal saya dengan akak saya yang single mingle ni je belum ada mertua..haha..mungkinkah tahun depan? tet!!

Raya kedua kami..kelabu pulak..dengan family akak no 2 saya..

Raya ketiga..purple tambah biru-biru sikit..hehe..dengan family adek sayang saya :)
iyeeee...adek saya da ada anak sorang..and coming soon lagi sorang..

saya? secepat mungkin lepas kahwin nanti!! hahah :p gatai.


Raya ke empat..ke rumah abang dan akak ipar pulak..

Adek istimewa saya :)
Degil gila! Nakal gila! Gedik gila! eh..semua lah! tapi..dia tetap jadi pengubat hati kami sekeluarga..dan...erm..mangsa buli saya~~ hahaha


Hmm..budak-budak sekarang da pandai selfie..dengan monopod pulak tu! kalah makcik-makcik diorang ni ha..kemain tau..orang sebok nak tangkap gambar ramai-ramai..dia sibuk nak selfie sendiri..selagi tak dapat snap, jangan harap dapat phone tu ye..huhu

Gambar favourite saya :)

dan last..

Selamat hari raya dari kami berdua :)

Terima kasih incik tunang sebab datang raya 1st..dengan kaki sakit..dengan perut muncit..redah jem..hehe..insyaAlah tahun depan kita raya sama eh?



xoxo,

post signature

You Might Also Like

12 comments

  1. Assalamualaikum dan salam singgah pagi isnin..meriahnyer raya..baju tema biru tu..lawaaa..salam syawal ke-15 dan maaf zahir dik..

    ReplyDelete
  2. Meriah tau raya dia. Sakan raya naaaa cik ayue. Hhahaha. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..layankan je diorg tu..(alasan cover line) :p

      Delete
  3. Replies
    1. maceh2...hehe..plan pink taun ni..tp xde yg berkenan..rembat la biru ni ha :)

      Delete
  4. Wah lawanya. Biru tuu. Btw, Selamat hari raya awak :)

    Jemput singgah My recent post : Layan Citer Filipina Terbaru Tv3!

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat hari raya jgkkkk..jap lg singgah ea..hehe

      Delete
  5. Meriah raya.. selamat hari raya Ayue :)

    ReplyDelete
  6. salam syawal ke 22 ayu, sama pula tema dengan kak ana, cuma akak biru cerah..cantik foto2 raya dikongsikan disini..:)

    ReplyDelete

Youtube Channel

Blog List