Jemputan ke Mayfair Bodyline Treatment

Wednesday, August 06, 2014


Salam awak!

Fuhh..semalam masa tengah sibuk-sibuk jawap exam online SPA Penolong Penguasa Kastam tu, Felicia dari Nuffang call, tanya saya kot-kot saya nak join Mayfair Bodyline Pay Per Post. Gila tak nak? hahaha..da alang-alang saya memang ambil cuti untuk exam SPA tu kan..gunakan peluang yang ada sepenuhnya..hehe.


Semalam dapat invite, semalam jugak kena pergi. bertempat di Mayfair, Pavilion. Treatment yang sangat best! tak sabar saya nak buat entry pasal Mayfair ni..patutnya dapat jumpa mekonie..tapi die tak dapat pergi pulakkkk...takpe..next time kita jumpa ye onie?

hehe..

okey, till net post.




xoxo,

post signature

You Might Also Like

12 comments

  1. Untunglaahh..retis bloger kite sorg ni di invite. Kui3. Jgn lupe post nanti ye. :D

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan salam syawal ke-10 ,maaf zahir batin..wahh..mesti best ni kan..tahniah yer dik..

    ReplyDelete
  3. napa nuffnang tak call blogger yg dah sedia gemok mcm GKSB ni eyh join hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. oit2..sy pun mok2 jgk laaaaaaaa...lgi2 pas raya ni..hahahahah

      Delete
  4. selamat hari raya ayue!!
    len kali bawak faezah skali..makin kembang lepas kawen ni..huhu

    ReplyDelete
  5. Untungnya kak Ayue T.T Nak pi Mayfair jugak blehh? Haha masyuk kak Ayue

    ReplyDelete
  6. saya pun gemuk juge...kekeke....lepas ni awak slim cun lagi ar.

    ReplyDelete
  7. saya pun dapat jugek tapi tak dapat pie... bz seminggu dua neh.... adoiii

    ReplyDelete

Youtube Channel

Blog List