Mari Beraya ke #NNRaya Open House 2014!

Thursday, August 21, 2014



Salam awak!


Final-NNRaya-IG

Haa..Nuffnang nak buat open house weyhh!!
Excited gila nak pergi ni..tapi.....event ni hanya invite-only ye..jadi siapa-siapa yang nak pergi open house ni kena la post gambar kat atas tu di Instagram awak!

Last submit 17 August 2014 hari tu..
saya pun laju-laju la post gambar tu..and guess what??


i'm invited!! yeay!

happy gila iols! ramai gilaaa yang akan ada kat sana nanti..120 pairs blogger!
tak sabar nak meet up dengan mereka-mereka yang ohsem tu..jumpa geng-geng Per'lxlim..eh? hehe..
awak ada dapat invite jugak tak? meh sharing sikit siapa yang pergi tu..bole kita kenal-kenal nanti :)
yang penting kita enjoy the game dari Ambi Pur  dengan U Mobile and posing sakan dekat WOW Photobooth okey?!hahahahha..over tau :p


Jumpa kat sana nanti :)
Harap-harap demam ni cepat baik.. :(


xoxo,

post signature

You Might Also Like

6 comments

  1. Seronoknya ayu dpt pi nnt jgn lupa bawa buah tgn erkk hihihi

    ReplyDelete
  2. I nak pergi tapi macam masa tak mengizinkan cewah. banyak benda nak settle hehe. makan banyak2 k! :D

    ReplyDelete
  3. taniahhhh selamat beraya yer hehehe :)

    ReplyDelete
  4. whoa! awak dapat invite pegi NN open house! enjoy dear!!!

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum dan salam singgah pagi...wah...bestnyer...

    ReplyDelete

Youtube Channel

Blog List