PEPERIKSAAN ONLINE MEMASUKI PERKHIDMATAN AWAM PENOLONG PENGUASA KASTAM GRED W27

Monday, August 04, 2014


Salam awak!

amboi tajuk..kemain panjang lagi kan..
siapa dapat email dari SPA ni?


Saya dapat before raya haritu..haishh..nak raya pun tak sedap hati..kecut perut baq hang!
lama gila tak jawab periksa ni..macam mana la agaknya kan..huhu.

Pengetahuan Am? hmm..hmm..hmmmm..dala jarang baca paper! haha.
takpe lah..cuba mana yang mampu..da la study pun belom ni..

ada jumpa rujukan untuk dibeli..tapi tak tau nak beli ke tak.

perlu ke ek?

awak ada yang dapat email ni jugak? meh la sharing-sharing tips..hehe
ke...yang da biasa ambil exam SPA..nak tips pleaseeeeeeeeeee!! :)

sayang awak lebih lah :)


xoxo,


post signature

You Might Also Like

10 comments

  1. Ni SPA ke kak Ayue? :) Good Luck k! :)

    ReplyDelete
  2. tahniah and gud luck! saya da lepas exam hari rabu ni pulak interview adess.. takutnya.. huhu..

    ReplyDelete
  3. kita pon dapat jugak..dah mula rasa nervous ni..study2..heee

    ReplyDelete
  4. Tahniah kak ayu! Wahhhh, bestnya. Fana pun ada apply jugak kat SPA. Tp baru je apply. Hehehe. Kalau sama2 jadi kastam nnt boleh jumpa tak agak2? Hehehe

    ReplyDelete
  5. Goodluck kak. Semoge segalanye Allah mudahkan.

    ReplyDelete
  6. Semoga Allah permudahkan segalanya yer Ayue ^_^

    ReplyDelete

Youtube Channel

Blog List