Teaser Berlima Aidilfitri

Friday, August 01, 2014



Salam awak!


Da masuk raya ke 5 da ni..puas raya da kot? udah-udah la tu..g la balik rumah..ready2 nak keje pulak..(sebenarnya jealous sebab saya da start kerja hari ni!!!!) sob! :(

Apa la nasib..hari ni kerja..hari ni ada presentation..da la belom siap lagi..haha...redah je cik ayue oii~~
Tabahkan hati ni tempuh pe'el bos yang macam !@#$%^&* tu..

haip! raya ni..takmo tension2..hehe.

tak sabar nak update entry raya..tengok korang semua da update..tunggu saya punya pulak ye? Sekarang ni nak fokus hadap presentation QCC petang jap g. Kang tak tau nak jawap apa pulak ngan Jepun2 tu..huhu.

Mak kami sebok nak bermonopod jugak..hehe..

ok da..bye!



xoxo,

post signature

You Might Also Like

3 comments

  1. Assalamualaikum dan salam pagi Jumaat..Selamat Hari Raya ke-5 buat Ayue sekeluarga,maaf zahir dan batin..Akak raya ke-3 da start keja..hehe

    ReplyDelete
  2. wah nak gambar raya. nak gambar raya. heheh All the best presentation neh! :)

    ReplyDelete
  3. Amboi..kemain haa mak kak ayue selpie sekali. Hihi. Ana pun esok da start keje. Hm

    ReplyDelete

Youtube Channel