Menang contest InstaVideo by L'Oreal Paris

Monday, September 01, 2014


Salam awak! 

Haa...ingat lagi tak contest Instavideo yang saya join dekat instagram tu??
Ala..masa saya pergi event White perfect Total 10 by L'oreal Paris tuuuuu..
Lupe da? Kat dalam entry ni laaa.


ingat tak? haa..saya menang tau!! hahaha..seronok gila okey! Mana taknya, dapat lagi goodies dari L'Oreal. Ngeeee :)
Bertambah-tambah la koleksi lepas ni..awak ada join tak contest ni hari tu?

Tak? Hish!! Rugi tau! Tapi takpe, lepas ni kalau L'Oreal buat contest lagi jangan lupa join ye?

So ni la dia hadiah yang saya menang~~ yeay!

Thank you soOOOO much L'Oreal Paris!

Untuk info lanjut or nak tau contest-contest akan datang, bole layari page L'Oreal ni ye..



xoxo,


post signature

You Might Also Like

5 comments

  1. alolo.. tahniah sis.. bak seketul nak tempek kat muka ecah. hahaha.

    ReplyDelete
  2. wahh cantik header.. hihi..
    dah lama x bw ke blog ayue.. tahniah tau, bestnya menang barang loreal plak tu.. hehe..

    ReplyDelete

Youtube Channel