Menang tiket ke Krabi with DiGi & Malindo Air!

Thursday, September 11, 2014


Salam awak!


Alhamdulillahhhhh..tak sangka entry pendek ciput tu bole menang contest anjuran nuffnang dan Digi ni..hehe


Dapat tau 8hb hari tu..nak terbang 11hb ni..which is hari ni! hoii...memang kelam kabut jugak nak siapkan macam-macam sebab yela..kerja saya kan nyalahkan menteri busy nye..huhu..lagipun perangai macam mak andeh..suka prepare barang sedetail-detail nya! Over tau~

So, kejap lagi da nak berangkat ke Subang..naik flight dari sana..kami yang menang ni antara yang terawal naik Malindo Air new route ke Krabi tu tau..yeay! Maklum lah..first time nak ke Thailand tu ha..excited terlebih..hahha :P

Doakan perjalanan pergi dan balik saya selamat ye? Saya ni clumsy sikit..harap-harap takda lah benda penting tertinggal nanti..da la Qisti tak ikut..takda siapa nak tolong remind kan barang penting nanti...waaaa!


Tapi takpa..tengok gambar ni hilang ingatan kejap kat incik tunang tu..hahahaha..

Krabi..mu tunggu aku datang~~!!!



xoxo,

post signature

You Might Also Like

14 comments

  1. Tahniah bestnya lya x prnh lgi ke cna

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan singgah sini...tahniah dik....

    ReplyDelete
  3. waaa best2.. enjoy ur trip ayu! =D

    ReplyDelete
  4. Kurlasss kau jah ! Selamat jalan jalan Ayue. :D

    ReplyDelete
  5. rancg nk gi honeymoon kat cini, tapi hubby takut nk masuk thai.. hahahaa

    best taw krabi kita dh tgok pic yg mmber kita amek masa dia honeymoon.. nanti amek gmbr bnyak2 taw kak ayue.. :)

    ReplyDelete
  6. woahhh bestnye gi krabi..
    have a safe journey dear! :)

    ReplyDelete
  7. wahh..tahniah ayue.. murah rezeki selalu.. :)

    *backgroundcantik dan kemas..

    ReplyDelete
  8. Tahniah dear..bestnyer! Jeles tau..selamat bercuti n jg diri ye ;)

    ReplyDelete

Youtube Channel

Instagram

Facebook Page