Terpaksa hiatus!

Sunday, October 05, 2014

Salam awak!
Salam AidilAdha :)

Oktober. Bulan yang memang sangat busy dan penat bagi saya. Menjak-menjak ni saya tak sempat nak update blog..banyak sangat entry yang pending..Maka, dengan ini saya ambil keputusan untuk hiatus sebentar..alah, tak lama pun..sampai habis oktober ni je..hehe..Tapi jangan risau, entry yang saya hutang tu tetap akan saya update nanti..tapi auto publish la ye?

Apa yang buat saya sibuk terlampau ni..sampai nak hiatus bagai.
Ok, sebenarnya saya terlibat dalam satu pertandingan kat company saya kerja sekarang ni. Quality Control Circle (QCC) Presentation. Saya dipilih untuk jadi SPEAKER presentation tu. Pergh..cuak baq hang! Dan, yang buat saya lagi tak keruan, competition ni akan di adakan di JAPAN!.


Haa...mau tak kecut perut? Kena present sorang depan jepun-jepun tu semua? huhu..20hb Oktober ni saya akan berangkat ke sana dengan 6 lagi wakil company untuk pertandingan Jogathon. Seminggu dekat sana weyh! QCC tu sehari je..hari lain tu kami enjoy laaa!! hahahaha..eh, doa kan kami menang ok?

Banyakkkkkk sangat lagi preparation nak kena buat. Barang-barang nak pergi sana pun tak sempat lagi nak list. Musim apa sekarang sana ek? Awak ada tips or barang apa yang saya patut ada untuk ke sana nanti? Sharing2 la sikit..


15 days to go...fighting!!


xoxo,

post signature

You Might Also Like

16 comments

  1. Wahh..bestnye kak ayue nak gi jepun. Nak tepanyaki! Hihi. Goodluck sis! ^_^

    ReplyDelete
  2. Good luck cik Ayue! Jangan nervous2! Buat yg terbaik tau..! Nanti sy nak baca entri cik Ayue cakap cik Ayue menang contest tu! Hihi.. ^^

    ReplyDelete
  3. Good luck Ayue...entry Japan penuh lepas ni tau..GA hadiah dr Japan pun ok gak :)

    ReplyDelete
  4. Salam singgah sini dik Ayue..semoga beraya dan salam Aidiladha...

    ReplyDelete
  5. Ayu, saya nak taknak pape, saya nak awak selamat sampai n pulang je. hehehe sweet tak? Hahahaha :)

    ReplyDelete
  6. pergi jepun pulakkk. bestnya akak..
    apa2 pun good luck 4 presentation tu.
    fighting!!~~

    ReplyDelete
  7. done follow sini...jemputlah join giveaway souvenirs dari PARIS kite, kalau belum join lagi...ade 20 keychain Eiffel tower untuk di menangi... :D

    jindrisska.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. seronoknya dapat gi jepun... gud luck

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #9. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/10/senarai-url-blog-9.html dan pemenang bertuah telah diumumkan di http://www.mialiana.com/2014/10/pemenang-bertuah-url-blog-9.html

    ReplyDelete
  9. found u in nuffnang ig . salam perkenalan dari isolabellaz.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. waaahh, bestnya.. all the best and selamat bercuti, yeay! hehe

    ReplyDelete
  11. saya dah follow blog ini.kalau sudi follow blog ini.http://bicarabihah.blogspot.com/
    terima kasih.

    ReplyDelete
  12. Kalau dah ke Japan memang hiatus lah kan cite dia kak Ayue. Fuhh untunglaa. Goodluck & all the best kak! <33

    ReplyDelete
  13. kak ayue, semoga selamat pulang k ,lebiyu..misyu...

    ReplyDelete
  14. Selamat pulang yee =) Da boleh update blog dah ehehe

    ReplyDelete
  15. alarhh terlepas nak pesan ole-ole kat sne. :)

    ReplyDelete

Youtube Channel

Instagram

Facebook Page