Cashout Nuffnang RM1263.04

Monday, November 10, 2014

Salam awak!

Syukur alhamdulillah.
Genap je setahun blogging hari tu, saya terus klik button cashout dekat nuffnang tu..
excited hokey! walaupun asyik tenggelam timbul update, tapi rezeki blogging tetap ada..CPUV pun tak putus-putus..syukur sangat :)


Niat share amount cashout ni bukan nak riak ye, tapi nak bagi semangat kat awak yang baru nak buat blog tu..dan, yang paling penting..blogging bukan semata-mata nak duit je tau! saya dapat ramai kawan yang ohsem-ohsem sepanjang blogging ni. Korang memang best lah!


Cek dah pun sampai rumah, tak sabar nak pergi bank..haha..apa saya nak buat dengan duit cashout ni?
tunggu dan lihat ok? jeles tengok si nadia tu beli tv baru! haha..nak beli tv jugak ke? tetttt! 


Oh ye..Thank you Nuffnang!!!


xoxo,

post signature

You Might Also Like

33 comments

  1. banyak tu ayue.. kita pun takder banyak tu.. hehehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulilah..rezki ni :)
      bole cube lgi..mne tau lg byk nnt?

      Delete
  2. wahhhh tahniahhh.. semoga terus ber blogging ok :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq2!! insyaallah..blom ade niat nk benti pun..huhu

      Delete
  3. Asslmkm.. Bestnya cashout smpai 1xxx.. Alhamdulillah.. Rezeki..

    ReplyDelete
  4. dah lainnyaa blog akak since i been here.... btw tahniah akak.. being a wel-known blogger ya one day . ;')

    ReplyDelete
  5. ayo berkepuk duit nuff bagi..

    ayu pergi ke ipoh dengan petronas ke? hahaha BBL pun dapat tapi engak ada kete.. sob sob

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak Ayue, banyakk tuew, Kak Nurie beli tv, kak ayue nak beli apa? haha :)

    ReplyDelete
  7. kak ayue ni mesti nak lanje adik onie makan ni..hahahhahaha

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah, banyak. Moga terus murah rezeki..

    ReplyDelete
  9. waaa banyak nya.. Alhamdullilah rezeki2 :)

    ReplyDelete
  10. singgah petang Ayue...Alhamdulillah dan tahniah Ayue...banyak tu...tak

    ReplyDelete
  11. singgah petang Ayue...Alhamdulillah dan tahniah,rezeki Ayue...banyak tu...tak sabar nak tau apa yang Ayue nak beli dengan duit tu...

    ReplyDelete
  12. Banyak nyaaa nak jugak hikhik nak jadi nuffnanger balik lah eekeke

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah...byk juga amoun tu..:) Tahniah

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah..tahniahhh kak ayue. Kata nak belanja burger abg burn. Hehe. Ape lagi..lalalala~ ^_~

    ReplyDelete
  15. Perghh banyak gila aa kak Ayue, jealousnya jealousnyaa!! <333 Kak Ayue kumpul duit kawin luuu, baru beli tv hihik

    ReplyDelete
  16. Hahaha. ayu, nak guna buat ape? Iday belum guna lagi. hihihi. simpan buat beli rumah. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untungla kakak kakak ni cashout ribu riban T_T

      Delete
  17. wah.. banyaknya ayue... hihihi.. gi bercuti ke?

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah, murah rezeki kak Ayue. Tahniah ya. Saya punya simpan dekat 2 tahun, tak sampai ribu pun. hihi :D

    ReplyDelete
  19. banyak tu.. kira bonus laaa.. saya nak dapat?
    hurmmm.. tunggu kucing bertanduk kot..

    ReplyDelete
  20. wah banyaknya.. alhamdulilah. tahniah awak ^^

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah rezeki ayueeee :)) ika pun dah 3 kali cash out nuffnang...hiks....semoga terus murah rezeki ya ayueeee ;*

    ReplyDelete
  22. follow blog bihah balik
    http://inibelognabihah.blogspot.com dan like facebook fan page bihah terima kasih

    ReplyDelete
  23. waaah bestnyeee dapat cashout nuffnang banyak ni :D

    ReplyDelete
  24. Oit ! Baru perasan ade orang sebut sebut nama kita. Hahahahaha. Perghhhh banyak gilo dia cashout. :D

    ReplyDelete

Youtube Channel

Instagram

Facebook Page