Perfecto Instagram Contest !!

Saturday, December 13, 2014

Assalammualaikum awak~

Saya memang suka benda kunyah-kunyah ni..ada orang jenis tak berapa suka mengunyahkan? Tapi saya tak..hehe..memang kalau duduk tengok TV ke, duduk menaip entry blog ke..mesti ada je benda yang nak dikunyah..selalu yang jadi mangsa yang jenis keropok atau kerepek kentang (chips)

Jadi masa diberi peluang bersama rakan blogger yang lain untuk rasa chips ni dengan pelbagai dipping..fuhhhh..memang tak lepas peluang lah oiiii..dan chips yang saya maksudkan adalah PERFECTO.


Perfecto merupakan jenama kerepek kentang yang baru saja dilancarkan bulan Jun hari tu. Jenama keluaran Mamee-Double Decker ni mempunyai 3 perisa menarik iaitu Natural Sea Salt, Sour Cream & Chives dan Chilli and Spice Infusion di mana setiap satunya ditaburi dengan hiasan segar..omaiiii.


Dan untuk buat Perfecto lagi ohsem, baru-baru ni Perfecto Snacks Bar telah dilancarkan di Fikcles, TTDI. Awak boleh customise chips awak sendiri okey! Nak letak jagung lebih? Nak letak mayonnaise lebih? Mustard lebih ke, semua boleh..takda hal punya..Dah la sedap, bertambah-tambah sedap pulak Perfecto ni :)


Hah..tengok tu..ada Cheese Sauce, Mayonnaise, Mustard, Jagung, Cendawan, Parmesan Cheese Powder, Parsley Flakes dan Chili Flakes..juling-juling mata nak pilih yang mana satu..sedap-sedap semuanya.

Amboi..seronoknya pilih..

My creation of Perfecto J Terliur ke idok?


Eh, bukan ni je yang berlaku masa pelancaran Perfecto Snacks Bar ni..ada lagi yang menarik..kami diberi task untuk hias Perfecto ni sekreatif mungkin! Macam-macam idea yang keluar kat kepala ni..atlast kami buat ini.


Perfecto Christmas Tree sempena Christmas yang da dekat ni J

Seriously, sangat sedap Perfecto ni. Ada keunikkan yang tersendiri. Awak kalau nak cuba sendiri deco chips awak dengan pelbagai sos dan hiasan segar, boleh lah ke kafe ni ye.

1. Wood & Steel (Halal) – 17th Dec onwards (https://foursquare.com/v/wood--steel-ttdi/540eb29a498e5959091ec05e)

2. Fikcles (Halal)
(https://www.facebook.com/fikcles) 

3. Roast & Grind (Halal)
http://instagram.com/roastandgrind 

4. 42 East (Non Halal)
https://www.facebook.com/42East 

5. Dukes & Duchess (Non Halal)
https://www.facebook.com/pages/Dukes-Duchess-TTDI/379859295379693


Perfecto Snacks Bar ni available dari 13th  December - 9th  January saja tau dan Cuma berharga RM3.50!!  Cepat-cepat..jangan lepaskan peluang ni.


Bukan tu je, untuk awak yang da cuba ke Perfecto Snacks bar ni, ada Instagram contest yang awak boleh join..maklumlah, awak semua kan memang suka snap gambar makanan kan? Ni lah peluang untuk serlahkan bakat-bakat awak tu, dan menang hadiah :)

Tiga pemenang setiap minggu selama sebulan akan dapat satu karton Perfecto ni tau! Kenyang lah siapa yang menang tu..caranya sangat mudah.

  1. Ambil gambar Perfecto di mana-mana kafe yang saya nyatakan tadi.
  2. Upload ke Instagram dengan hashtag #Perfectosnacks


Eh, tu je? Senang sangat ni oiiiii…rugi lah kalau awak tak nak join contest ni..serious.


Untuk info lanjut, sila singgah ke sini ye :



xoxo,

post signature

You Might Also Like

7 comments

Youtube Channel

Instagram

Facebook Page