1920s Headband or Headpiece

Tuesday, January 20, 2015

Assalamualaikum awak~

Sesungguhnya, untuk cari headband or headpiece yang cantik sangat lah susah..lagi-lagi yang ikut tema..untuk party yang saya nak pergi jumaat ni, tema tahun 1920..atau lebih ngancam lagi, tema ala-ala movie The Great Gatsby!! 

So harini saya jalan-jalan..jumpa pulak!! Tersangatlah excited sampai tak tau nak pilih yang mana..huhu.










Cantik takkkk???

Bukan ni je yang ada tau..


Rantai pearl panjang ni pun ada..

Dan yang paling best..



Handchain sebijik dalam movie The Great Gatsby pun ada!! 

Yang putih..

Yang hitam..

Warna lain pun ada..

Arghhhh...tak tau da nak pilih yang mana..hahah

Suka tak? Kedai ni senang gila nak pergi..betol-betol kat KL Sentral tu..dalam NU sentral..nama kedai tu, Lovisa :)

Lovisa
GF-17 NU Sentral

Sekarang ni diorang tengah buat sales, ada yang harga dia cuma RM16!! Apa lagi..grab lahhh..hehe.


xoxo,
Ayue Idris :)



You Might Also Like

18 comments

  1. CANTIK!
    MATA KAK AYUE PUN CANTIK HEEEE TERGODA JAP HIKS

    NAK TT_TT

    ReplyDelete
  2. okay.. nanti nak pinjam 2 3 bijik. haha

    ReplyDelete
  3. Cantiknyaaaaa!! Ishhh ni rasa nak pergi beli ni. Suka benda benda macam ni

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Ayue...wahh...semua pun cantik2...

    ReplyDelete
  5. VINTAGE. Sesuai untuk photoshoot ataupun pergi event macam prom night!

    ReplyDelete
  6. Sakan kannn ! Hahahaha. Masalahnye semua pun cantik apa citaaaaa.

    ReplyDelete
  7. banyaknya yang cantik cantik. boleh lah terjah pasni :D

    ReplyDelete
  8. cantik-cantik semuanya..murah lak tu...

    ReplyDelete
  9. cntk2 tp bkn sll pakai...so xkan pgi beli lah kot ekeke

    ReplyDelete
  10. uwaaaa... kang opis akak wat event2 masquerade bole la tapau aksesori kat sini.. hihihi

    ReplyDelete
  11. waa.... temanya memang buat kita pening... tu baru nak cari aksesori.... bajunya cam ner pulak kan... hehehe update taw nanti... nak nengok baju....!!!!!!!!!!!!!hehehhe

    ReplyDelete
  12. Cantik semua! Paling suka yang macam english style yang macam sheila amzah pakai time AJL tu. Style jaring2 :)

    ReplyDelete

Youtube Channel

Blog List

Blog Archive