Dating dengan Shaheizy Sam

Monday, January 12, 2015

Assalamualaikum awak~



Hahah! Nampak beno menipunya kan tajuk entry ni? hehe..dating ada la dalam 20 saat cenggitu masa preview cerita Kasut Ku Kusut hari tu :p

Saya dapat preview tu bukan dari invite mana-mana pihak, tapi sebab saya menang tiket dari LINE!!
@metrowealth (Account MIG di LINE) ada buat contest untuk ke preview cerita Kasut Ku Kusut, saya pun try lah..tup-tup dapat pulak! Seronok kemain..macam biasa, qisti tak layan benda-benda camni.so yang jadi mangsa...Sayaiday! hehe..nasib baik dia ada nak teman..



Kami sampai awal gila..lepak sampai da tak larat da..adegan selfie dimana-mana..tak mampu nak tapis..tak ketahuan jadinya..ampunnnn.




Sinopsis Kasut Ku Kusut 



Filem Kasut Ku Kusut mengisahkan seorang pemuda kampung bernama Manap, yang berasa geram kerana kasut yang baru dibelinya telah hilang.Pada masa yang sama, salah seorang anggota geng jahat Father Dragon, yang bergelar Markos, telah ditugaskan membawa Suzi kepada ketua kumpulan itu. 

Dalam perjalanan, mereka telah sesat dan Suzi berjaya melarikan diri daripada Markos. Suzi bertemu dengan Manap yang masih mencari kasutnya. Apabila Markos bertembung dengan Suzi dan Manap, Manap menyedari kasut yang dipakai Markos mirip dengan kasutnya yang hilang.




Best jugak cerita ni..nak tau lebih-lebih awak tengok sendiri ye? hehe..Shaheizy Sam sudah..pasni nak jumpa siapa pulak? Paris Hilton lah! :p




hehe..gambar je lebih kan?


xoxo,

post signature

You Might Also Like

14 comments

  1. Bencilah ! Hahahaha. Lagi benci nak tunggu entry Zul Ariffin ni. Hish. Tabahlah Nadia.

    ReplyDelete
  2. wah besnye dpt juma shaheizy sam hehe

    ReplyDelete
  3. Eh eh eh eh, gambar kita ada. hehehe kuat betul selfie. thanks sebab ajak. heheehe

    ReplyDelete
  4. haha 20 saat pun jadi la dari takde hehe

    sincerely,
    Najlaa 'Aqilah

    ReplyDelete
  5. Fuyyooo....!!! Mesti seronok kn walau 20 saat jer..

    ReplyDelete
  6. IKMAL AMRY TT____TT
    KAK AYUE JUMPA MY MAMAL/!?!?!?

    ALAAAAAAAAAAAAAAA MANA ACIIII

    ReplyDelete
  7. Wah bestnyaaa. Boleh tengok nanti. Hehe

    ReplyDelete
  8. Untunglah dapat jumpa Shaheizy Sam. hehehehe :D

    ReplyDelete
  9. wahhh best nyeee.. jelessy dapat detim.. hihiii

    ReplyDelete
  10. hahahaha...untung lerrr diewwww...hikhikhik...lama gila tak g tgk wayang dah pun :(

    ReplyDelete

Youtube Channel

Blog Archive