Zul Ariffin tak sombong tapi sporting!

Thursday, January 15, 2015

Assalamualaikum awak~

Zul Ariffin tak sombong tapi sporting!


Hari tu dalam entry Nivea MEN Cool Kick, saya ada bagitau nak cerita pasal Zul Ariffin kan?

Haaa..excited nak cerita ni..actually saya bukan lah peminat Zul Ariffin pun..yang minat gila-gila dekat Zul Ariffin ni adalah kakak saya..dia minat gila sampai jadi idola..yang paling best dia siap crop gambar lagi letak sebelah-sebelah gambar Zul dengan dia..hahah


Tapi tak boleh la saya nak letak gambar kakak saya tu dekat dalam entry ni..ada yang kena pelangkung kejap lagi..awak cuma bayangkan je ok? hehe..Nak jadi cerita, masa dapat invite ni..saya memang excited sebab dapat jumpa Nazim, but my kakak meraung ke-jealous-an sebab tak dapat jumpa Zul Ariffin! 

So saya nak sedapkan hati dia, saya pergi la jumpa si Zul ni, request minta dia cakap dengan kakak saya..konon pengubat hati duka lara kakak saya tu..but end up, Zul bagi idea untuk kami buat rekod dedicate untuk kakak saya so that nanti kakak saya ada kenangan..


What?

Seriously?


Dalam dia busy kena interview dengan macam-macam media, orang dok sebuk hayak dia ke kiri kanan nak snap gambar..nak selfie..dia sempat lagi nak buat video for my kakak? Oh Zul, you make my heart melt! hahah..eh, fokus! ini untuk kakak..

Maka terciptalah video ini.



Segala ayat dalam ni adalah spontan semata-mata..hampir jadi kontroversi sebab dia kata kami nak ke KLCC..hahah!! adoi..tapi apa pun, Zul Ariffin ni memang langsung tak sombong! Senyum je sentiasa..no wonder ramai sangat minat kat dia ni..da lah sado kan? hahah..handsome..charming pulak..lagi la melting gegurl kat luar tu.. :p

My kakak? Confirm la sengih sampai ke telinga bila dapat video ni..lagi-lagi bila Zul sebut nama dia banyakkkkk kali..tak dapat bayang berapa kali agaknya dia play video tu kan?

"Ampun sista, i terpaksa menyumpat u dalam entry ni..hehe"


See..even dia kena interview..sempat lagi nak main cak-cak dengan saya!! 

Buat Zul Ariffin, please keep this attitude even da menang banyak award nanti okey? Lepas ni nak minat Zul Ariffin jugak lah....hahha...

Ada yang minat Zul Ariffin jugak ke kat sini?


xoxo,

  post signature

You Might Also Like

18 comments

  1. tetiba!!! hahahaha wah dia mmg encem sado macho sporting gila kentang ah awww <333

    ReplyDelete
  2. Friendly betul zul ni. Senang peminat nak rapat :)

    ReplyDelete
  3. Memang happy habis la kakak kak Ayue ni

    ReplyDelete
  4. Best berpeluang interview dia!


    Regards,
    www.pojiegraphy.blogpost.com

    ReplyDelete
  5. Kenapaaa rasa nak nanges baca entry ni. Nanges sambil sengih pula. T_T

    ReplyDelete
  6. SAYA PUN MINAT DIA JUGA...SANGAT2 MINAT :)

    ReplyDelete
  7. wahhh bestnya jumpa zul ariffin.... besar nya tangan dia, boleh potong buat beef steak.... :D

    ReplyDelete
  8. isk isk isk..patut i tersedak2..wlupun baru baca 😛😜

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..da knpe u skodeng entry i pagi2 bute ni? :p

      Delete

Youtube Channel

Instagram

Facebook Page