Pemenang GiveAway Ole-ole dari Japan by Ayue Idris

Wednesday, February 04, 2015

Assalamualaikum awak~

Terima kasih sangat pada yang sudi join GA saya ni ye..peserta agak ramai..ambil masa sikit saya nak cek..hehe..ada yang tak folow syarat, jadi saya terpaksa tukar pemenang lain..




5 pemenang di bawah ni adalah muktamad ye :)




1) 1 x Fridge Magnet Japan



2) 1 x Fridge Magnet Japan



3) 1 x Ole-ole dari Tokyo Disneyland



4) 1 x Ole-ole dari Tokyo Disneyland



5) 1 x Ole-ole dari Tokyo Disneyland



Tahniah pada pemenang!!

Bole cek senarai peserta di sini :)


Untuk yang tak menang tu takpa..saya ada buat GA lagi bulan ni :) 
Cepat join tau!!





Buat pemenang, awak boleh bagi details di bawah ke FB Page saya ye..

Nama :
Url Blog :
Alamat :
No hp :
Hadiah :



Terima Kasih!!






xoxo,

post signature

You Might Also Like

29 comments

  1. Alhamdulillah. Terima kadih ayue. Tahniah juga kpd pemenang yg lain. o (∩ ω ∩) o

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada pemenang. bukan rezeki kali ni. ;)

    ReplyDelete
  3. Tahniah sume.. takde rezeki kali ni.. :DDD

    ReplyDelete
  4. Congratulations siapa yang menang tu! Rezeki korang. Hehehe!

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  6. alahai sipi je lg hehe...tahniah semua :)

    ReplyDelete
  7. alaaaaaaaaaaaa tak menang...!

    *eh, ada masuk ke..hahaha

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..terima kasih kak Ayue..Tahniah semua

    ReplyDelete
  9. tahniah pemenang.... rajin blogger nie buat GA

    ReplyDelete
  10. xada dalam senarai..hehehe..tahniah smua yg tersenarai

    ReplyDelete
  11. tahniah semua pemenang =)
    hope ada rezeki next time..

    ReplyDelete
  12. ya Allah baru hari ni perasan tak check arituh menang ke x....xde rezeki...tahniah pada yang menang yer :D

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah menang.. :) dah send detail dalam page

    ReplyDelete

Youtube Channel

Instagram

Facebook Page