21 Gambar sekitar Majlis Pertunangan Hanis Zalikha dan Hairul Azreen

Sunday, March 22, 2015

Assalamualaikum~

Lepas dapat jumpa Hanis Zalikha (Keknis) ni face to face masa event Safi Balqis hari tu, saya suka sangat tengok gambar-gambar dia sebab dia sweet sangat. Lagi-lagi bila dia da berhijab, lagi la manis muka dia kan? Alhamdulillah. Bawah ni semua gambar sekitar Majlis Pertunangan Hanis Zalikha dan Hairul Azreen pada 21 March 2015 :)





















Alhamdulillah. Bertunang dah diorang ni. Lagi 3 bulan nak nikah pulak. Moga berbahagia :)
Cantik sangat Hanis Zalikha kan? Suka sangat tengok muka dia. Untung gila Hairul Azreen tu. Hehe.

Gambar-gambar ni semua saya ambil dari Instagram yang saya list kan kat bawah tu. Saja mood nak update gambar-gambar pertunangan orang. Boleh jadi rujukan saya nanti. Saya kan suka menulis tentang Wedding? hehe. Insyallah, saya pulak menyusul nanti. Amennn. :)


Photo Credit :




xoxo,

post signature

You Might Also Like

4 comments

  1. wah,,,,cantik berseri die ni.. huhu.. penah jumpa f2f gak ngn die..tinggi macam galah..

    ReplyDelete
  2. sweet kan hanis :)
    tahniah to her :)

    ReplyDelete

Youtube Channel

Blog Archive