Pemenang Giveaway L'Oreal Paris by Ayue Idris

Monday, March 02, 2015


Assalamualaikum~


Haa, mesti ada yang tertunggu-tunggu kan nak tau siapa yang menang Hadiah L'Oreal Paris tu?
Tau da. Hehe. Saya pun excited nak umum ni tau :)

Tapi sebelum tu saya nak ucap terima kasih sangat sebab ramai gila join GA saya ni. Korang memang ohsem lah!


Okey da.


So, pemenang Giveaway L'Oreal Paris dari Ayue Idris adalah~~~



No. 43!!

Siapalah yang bertuah ni kan. Dapat 1 set L'Oreal Paris pulak tu. 




Tahniah pada pemenang.!!

Awak yang tak menang tu takpa, jangan la sedih okey? Dalam masa terdekat ni saya nak buat lagi satu GA. Kalau hari tu set L'Oreal Paris, kali ni set apa pulak? Jeng jeng jeng. Suka tak? Hehe.

Tunggu tau update dari saya tau :)


------ UPDATE ------

Saya da buat Giveaway untuk bulan ni. Klik bawah ni untuk join ye? 


--------------------------

Buat pemenang, awak boleh bagi details di bawah ke FB Page saya ye..


Nama :
Url Blog :
Alamat :
No hp :



xoxo,

post signature

You Might Also Like

16 comments

  1. tahniahhh pemenang yang bertuah tuu ^^

    ReplyDelete
  2. Jarak satu angka je huhuhuuuu T_T tahniah kepada pemenang :)

    ReplyDelete
  3. wah btuah sungguh no. 43 tu, btw tahniah ducapkan :)

    ReplyDelete
  4. haha. terbalik dngn sy. sy 34. hehe. tp apapun tahniah pada pemenang

    ReplyDelete
  5. tahniah tahniah kepada pemenang nya.... hehehe

    ReplyDelete
  6. tahniah... tahniah kepada yang menang...

    ReplyDelete
  7. tahniah kpd pemenang, bertuahnya, hehe.

    ReplyDelete
  8. yeahhhhhhh saya menang ke? macam tak caya.. excited tahap cacing kepanasan.. weehooo
    tq ayue.. syukur sgt2.

    ReplyDelete

Youtube Channel

Instagram

Facebook Page