Mother’s Day Magical Night with Dato Siti Nurhaliza

Wednesday, April 15, 2015


Ingin memberi hadiah terbaik untuk yang tersayang sempena Hari Ibu tahun ini? OMGFest Ventures akan mengadakan Makan Malam Amal bersama Dato Siti Nurhaliza sempena "Mother's Day Miracle Night with Dato Siti Nurhaliza".

Acara ini akan diadakan pada hari Jumaat, 15th May 2015 bertempat di Dewan Kristal TM Convention Centre (TMCC) Menara TM, Bangsar bermula pukul 8pm-11pm.




Acara ini akan meraikan 20 anak-anak yatim yang istimewa dari Pusat Jagaan Budaya Harapan untuk mengumpul dana bagi mengurangkan beban tanggungan mereka.

Bukan itu sahaja, majlis makan malam amal secara eksklusif ini akan memaparkan Dato Siti Nurhaliza bukan sahaja sebagai penghibur tetapi sebagai tukang masak/chef dimana beliau akan memilih seorang "ibu bertuah" untuk naik ke pentas dan rasa masakan beliau yang dimasak di atas pentas.

Pembeli tiket "tier 1" akan dapat berjumpa Dato Siti Nurhaliza secara eksklusif selepas majlis. Untuk semua warga TM serta anak syarikat boleh mendapat 10% diskaun ke atas semua jenis tiket yang dibeli.


Untuk pembelian boleh hubungi :

Talian : +6011-2626 1656 / +6010 279 6275
Email : booking@omgfest.my
Online : www.omgfest.my (sila hubungi kami dulu untuk mendapatkan kupon diskaun sebelum pembelian).


**Resit pembelian boleh digunakan sebagai pengurangan cukai (majlis amal)
***SEAT DAH TERJUAL LEBIH 50%...SO KENA CEPAT-CEPAT Tempah. 
VISIT PAGE OMG Fest WWW.OMGFEST.MY



Baki yang tinggal hanya tier 1, 4 meja dan tier 2, 6 meja.





Harga Tiket

Tier 1:
RM 9,990 per table
RM 999 per person

Tier 2:
RM 7,990 per table
RM 799 per person

Tier 3:
RM 5,990 per table
RM 599 per person

Tier 4:
RM 3,990 per table
RM 399 per person


** Price are inclusive with GST
** Tax deductions for company/individual tax
** All tickets holder will received special goodies & entitle for special lucky draw




KELEBIHAN MEMBELI TIKET TIER 1 & 2

Dengan membeli tiket untuk ke majlis ini, organisasi anda akan menerima manfaat pakej komprehensif berikut :


A) Tier 1 – 1 FULL TABLE

i. 10 VVIP tickets to Mother’s Day Magical Night with Dato Siti Nurhaliza
ii. Private session with Dato Siti Nurhaliza after the event
iii. Naming rights sponsorship – incorporating logo in all signage and marketing & promotion materials
iv. Be part of media coverage – Invitation to be part on our Press Conferences
v. Free booth at OMGFest Event (If required)
vi. A contribution on behalf of your organisation to Pusat Jagaan Budaya Harapan
vii. Tax deductions for company/individual tax



B) Tier 2 – 1 FULL TABLE

i. 10 VVIP tickets to Mother’s Day Magical Night with Dato Siti Nurhaliza
ii. Naming rights sponsorship – incorporating logo in all signage and marketing & promotion materials
iii. Be part of media coverage – Invitation to be part on our Press Conferences
iv. Free booth at OMGFest Event (If required)
v. A contribution on behalf of your organisation to Pusat Jagaan Budaya Harapan
vi. Tax deductions for company/individual tax


Jangan lepaskan peluang untuk makan malam bersama Dato Siti di Mother’s Day Magical Night with Dato Siti Nurhaliza ini ya.



xoxo,


You Might Also Like

1 comments

  1. fuiyooo.. harga tu ahaha lepas nak pergi europe.. tapi for 1 table kan..
    last pergi event bayar2 meja macam ni like 4/5 years ago.. tu la first time pun..
    tapi meja murah je ehehe..

    ReplyDelete

Youtube Channel

Blog List

Blog Archive