Pemenang Giveaway Safi Balqis White Trilogy by Ayue Idris

Monday, April 06, 2015


Assalamualaikum~


Haa, mesti ada yang tertunggu-tunggu kan nak tau siapa yang menang Hadiah Safi Balqis tu?
Tau da. Hehe. Saya pun excited nak umum ni tau :)

Tapi sebelum tu saya nak ucap terima kasih sangat sebab ramai gila join GA saya ni. Korang memang ohsem lah!


Okey da.


So, pemenang Giveaway Safi Balqis White Trilogy dari Ayue Idris adalah~~~



No. 16!!

Siapalah yang bertuah ni kan. Dapat 1 set Safi Balqis White Trilogy pulak tu. 




Tahniah pada pemenang.!!

Bukan senang tau nak pilih pemenang kali ni sebab ramainya tak ikut syarat dan tak letak link. Rugi okey~ Next time jangan lupa ikut syarat ye?

Buat pemenang, awak boleh bagi details di bawah ke FB Page saya ye..


Nama :
Url Blog :
Alamat :
No hp :



xoxo,

post signature

You Might Also Like

9 comments

Youtube Channel

Blog Archive