Shell V-Power Collection 2009, 2012, 2015

Saturday, December 19, 2015

Assalamualaikum. Ada siapa-siapa minat lego sini? Shell V-Power Lego?



Bakal adik ipar Ayue, Kaisi, die hard fan Shell collection sejak dari tahun 2009 lagi. Sanggup dia kumpul benda comel-comel tu. Siap masuk dalam bekas lagi. Semua ni dia punya lah. Ayue tukang snap gambar je. Haha.

Masa tahun 2009, Shell keluar Racing Collector's Garage. Bukan collection Lego. Start dari tahun 2012 baru collection lego ada. Ayue suka yang koleksi lego sebab lagi comel. Cantik je bila susun kecil-kecil macam tu kan.



2009 : V-Power Racing Collector's Garage


Shell V-Power Racing Collector's Garage 2009 :
  • Ferrari F1 2008
  • Ferrari FXX
  • Ferrari F430
  • Ferrari 599
  • Ferrari 612
  • Ferrari Enzo
  • Ferrari GTC





2012 : Shell V-Power LEGO Ferrari Model & LEGO Minifigures Collection


Shell V-Power LEGO Ferrari Model & LEGO Minifigures Collection 2012 :
  • Ferrari 150° Italia 
  • Scderia Ferrari Truck
  • Ferrari 458 ITALIA 
  • Ferrari FXX
  • Ferrari 250 GT 
  • Berlinetta Ferrari F40
  • LEGO® Minifigures set




2015 : Shell V-Power Lego Collection


Shell V-Power Lego Collection 2015 :
  • Ferrari F138
  • Ferrari 250 GTO
  • Ferrari 512 S
  • Ferrari F12 Berlinetta
  • Fiorano Shell Station
  • Finish Line and Podium
  • Shell Tanker (Limited Edition)






Comel kan? Ada siapa-siapa yang kumpul Shell V-Power Collection macam Kaisi jugak? Tak pun yang berminat nak beli ke? Berapa agaknya collector ni sanggup berhabis untuk kepuasan hati masing-masing? Bukan senang tau nak kumpul semua ni. Kena ada tahan kesabaran yang tinggi. Ayue tabik spring lah! :)




xoxo,

post signature

You Might Also Like

0 comments

Youtube Channel

Instagram

Facebook Page