Fiesta Raya 2017 Bintang Fashion

Wednesday, May 31, 2017

Assalamualaikum. Salam ramadan buat pembaca blog Ayue. Tiap tahun bulan ramadan ni lah bulan yang paling meriah sekali selain Syawal sebab bulan ni ramai yang keluar membeli belah tanpa mengira bangsa untuk rebut peluang yang ditawarkan oleh setiap peniaga. Bintang Fashion juga tidak terlepas peluang untuk menawarkan pelbagai promosi untuk anda sempena Hari Raya Aidilfitri yang bakal menjelma sebulan lagi.



Untuk pengetahuan anda, kedai pakaian Bintang Fashion yang mempunyai 39 cawangan di seluruh Malaysia sedang mengadakan kempen Fiesta Raya 2017 dan Hari Raya 2017 sempena perayaan Aidilfitri buat pelanggan setianya.




Ada banyak sangat pilihan yang disediakan untuk seisi keluarga. Bingtang Fashion bukan saja menyediakan rangkaian busana untuk lelaki dan perempuan dewasa, malah untuk kanak-kanak juga. Ada pelbagai corak serta warna dengan trend terkini pada harga rendah tapi berkualiti tinggi.



Tawaran ‘Lebih Belanja, Lebih Ganjaran’




Fiesta Raya 2017, Lebih Belanja, Lebih Ganjaran istimewa buat anda yang berbelanja lebih. Anda layak membawa pulang hadiah menarik jika anda berbelanja melebihi jumlah tertentu dalam 1 resit antaranya:










Set pemotong kuku, termos, pembesar suara ‘bluetooth’, set mangkuk seramik dan banyak lagi. Lebih banyak anda berbelanja, lebih banyak dan lumayan hadiah yang menanti. Best gila kan? Tapi kena cepat lah sebab ganjaran ni sementara stok masih ada je.



Cabutan Bertuah Hadiah Menarik



Ya ampun, geramnya Ayue tengok hadiah cabutan bertuah yang disediakan. Memang bertuah sungguh siapa yang dapat tu. Semuanya perkakas elektrik. Kalau dapat masa raya ni kan syok? Haha.


Cabutan Bertuah Mingguan ini menanti anda dengan tawaran hadiah-hadiah menarik setiap minggu dengan hadiah yang berbeza! Wah, setiap minggu? Ada periuk nasi, perkakas dapur, mixer dan blender. Alahai, seronoknya.



Peluang Naik Jet Peribadi


Okey, Ayue saja simpan hadiah yang paling best untuk beritahu anda last sekali. Tau tak anda juga berpeluang untuk naik jet peribadi jika anda membeli belah di Bintang Fashion! Haa, ini betul-betul ya. Bukan cubaan. Kalau anda nak rebut peluang naik jet ni, anda kena lah join Peraduan Likes dan Share ni.


Peraduan ‘Likes’ dan ‘Share’ tertinggi di Facebook dan Instagram menawarkan hadiah yang lumayan untuk anda iaitu sepasang tiket jet peribadi Cessna 172 bagi menikmati pemandangan indah di sekeliling KLCC. OMG! Bestnya!!




Cara untuk join peraduan ni mudah saja, anda hanya perlu:


  1. Lawati cawangan Bintang Fashion dan ambil gambar atau ‘selfie’ kreatif anda bersama rakan dan keluarga bersama prop
  2. Kongsi gambar tersebut di Facebook dan Instagram berserta ‘hashtag’ #bfpj dan pastikan ‘profile’ anda tidak di setkan peribadi
  3. Hanya 1 pemenang dengan ‘Likes’ dan ‘Share’ tertinggi akan dipilih


Pemenang yang bertuah akan ke Lapangan Terbang Subang untuk pelepasan dan bakal menikmati pemandangan indah sekitar KLCC.

Rasanya tempat lain takda hadiah menarik macam yang di tawarkan di Bintang Fashion ni kan? Haa, apa lagi. Cepat-cepat datang ke Bintang Fashion sebelum peraduan tamat pada 21 Julai 2017.



Lokasi dan Cawangan Bintang Fashion


  • Aeon Big Shah Alam Lot G-18 & 19, Section 23 Shah Alam.
  • Lot. 10, Jalan Deviden 23/6, 40460, Shah Alam, Selangor.
  • Ampang Putra Lot. 25 & 27 GF Jln Bunga Tanjung 9C, Tmn Putra, 68000 Ampang, Selangor.
  • Ara Damansara Lot. 141 ( Ground Floor ), NZX Commercial Centre, Jalan PJU 1A/41B, 47301 Petaling Jaya, Selangor.
  • Balakong Lama Lot 39G&41 G Jln PDR5 Perniagaan Desa Ria 2, 43300, Balakong, Selangor.
  • Bentong Lot. No 50 & 51, Jalan Ah Peng, 28700 Bentong Pahang.
  • Bkt Beruntung Lot. K7, Pasaraya Grand Union, 1 Jalan Kamunting 1, Seksyen B6,48300 Bukit Beruntung, Selangor.
  • Desa Pandan Lot. No. 2-G Jln 1/76C, Desa Pandan,55100, Kuala Lumpur.
  • Dengkil Lot. 29& 31, Jalan Deluxe 3, Pusat Perdagangan Deluxe 43800, Dengkil Selangor.
  • Giant Kelana Jaya Lot. G01,Giant Hypermarket no 33 Jalan SS6/12, Kelana Jaya, 47301, Kuala Lumpur.
  • Giant Puchong Kinrara Lot. F14-F16,Giant Hypermarket Bdr Kinrara, Lot 449, Jalnn BK 5A/1,47000 Puchong ,Selangor.
  • Giant Muar Lot G31&G 32,Giant Hypermarket, Lot 6530, Tanjung Agas, 84000 Muar, Johor.
  • Giant Nilai Lot G11-G13,Giant Superstore Nilai,PT 6367,Jln BBN 3/1, Nilai, 71800 Nilai, Negeri Sembilan.
  • HP Mall Lot. F3-F5,1F,HP Mall Harbour Point, PT 664 Jln Sg.Aur Seksyen 13,Bandar Pelabuhan, 42100, Klang, Selangor.
  • Jalan Taiping Lot. 1-G2,Jalan Taiping,41400 Klang, Selangor.
  • Meru Lot. 39,Jalan Jelutong 1/Ku8,Pekan Meru, 41050 Klang, Selangor. Metro Kajang Lot. T175,3F,
  • Plaza Metro Kajang, Jln Tun Abdul Aziz, 43000 Kajang Selangor.
  • Metro Prima Kepong Lot. Jalan Prima 5, Pusat Niaga Metro Prima, Off Jalan Kepong, 52100, Kuala Lumpur.
  • Pandan Jaya Lot. 43, Jalan Pandan 3/3, Pandan Jaya, Cheras 55100, Kuala Lumpur.
  • Puchong Prima Lot. A-01-03 & A-01-04,Blok A Jln 5/5, Puchong Prima, 47100, Puchong, Selangor.
  • Rawang Baru Lot. 107& 109, Jalan Maxwell, 48000 Rawang ,Selangor.
  • Selayang Baru 1 Lot. 36 &38 Jalan Besar, Selayang Baru,68100 Bt Caves, Selangor.
  • Semenyih 2 Lot. 11& 13 ,Tkt Bwh,Jalan Pasar Baru, 43500 Semenyih, Selangor.
  • Serdang Lot. 13-17, Pasar Grand Union,Jln Perusahaan 3, 43300 Seri Kembangan, Selangor.
  • Seri Setia Lot. 615,GF Jalan SS9A/1, Seri Setia, 47300 Petaling Jaya, Selangor.
  • Sri Serdang Lot. 22-1, Jalan. 18/32, Taman Sri Serdang 43300 Seri Kembangan, Selangor.
  • Shah Alam Lot. 36,36A&38,38A,Jln Pinang 18/C, Seksyen 18, 40200 Shah Alam, Selangor.
  • Sri Gombak Lot. 52B,Jalan SG 1/8,Tmn Sri Gombak,68100 Bt Caves, Selangor.
  • Sri Kota 2 Lot. 61 & 63, Jalan Mewah 25/63 Taman Sri Muda Sek.25, 40400 Shah Alam Selangor.
  • Subang 1 Lot. 20,Jalan Besar, Kg Baru Subang,Seksyen U6,40150 Shah Alam, Selangor.
  • Sungai Buloh Lot. 5&7,Jalan Liter C u19/C, Sungai Buloh, Seksyen U19,40160 Shah Alam, Selangor.
  • Sungai Buloh 2 Lot. 8 & 10, Jalan Public, Kg. Baru Sg. Buloh Shah Alam, 40160 Shah Alam, Selangor.
  • Taman Sentosa Lot. Shahbudin 29A Taman Sentosa 41200 Klang Selangor.
  • Telok Panglima Garang Lot. 116-124,TKT 1,Pasaraya Grand Union,Jln Utama 2, Teluk Panglima Garang, 42500 Klang, Selangor.
  • Tesco Alor Setar Lot. G5, Tesco ,Mergong, Lebuhraya Suktanah Bahiyah, 05350, Alor Setar, Kedah.
  • Tesco Ampang Lot. 23, Tesco Hypemarket, Jln. Pandan Prima Dataran Pandan Prima, 55100 Kuala Lumpur.
  • Tesco Kajang Lot. F10, 1F,Tesco Kajang, PT37820 &11196,Saujana Impian, 43000 Kajang, Selangor.
  • Tesco Meru Lot. 2, Jalan Setia Prima S U13/S, Bandar Setia Alam, Seksyen U13, 40170 Shah Alam, Selangor.
  • Tesco Rawang Lot. G2-G5,Tesco Rawang, Batu 1Jln Rawang, 48000 Rawang, Selangor.
  • Wangsa Maju Lot. F1-35, AEON BIG, No 8, Jalan 8/27, Seksyen 5, Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur.



Untuk maklumat lanjut layari Facebook atau Instagram Bintang Fashion


Selamat membeli-belah!



xoxo,

You Might Also Like

0 comments

Youtube Channel

Instagram

Facebook Page