Giveaway Hamper Tollyjoy Malaysia bernilai RM100

Tuesday, July 03, 2018

Assalamualaikum. Tak lama lagi Tollyjoy akan buat Hari Bayi 2018 yang fokus kepada tajuk kepentingan Kesihatan Mental untuk Bayi dan Kemurungan Selepas Bersalin. Ayue memang teruja sangat untuk join sebab pada Ayue ilmu ini adalah sangat penting untuk semua ibu. Macam-macam kes dah sekarang ni kan berkaitan kemurungan lepas bersalin, jadi Ayue tak sabar nak hadir ke Hari Bayi Tollyjoy 2018 supaya Ayue boleh share dengan anda ilmu-ilmu yang Ayue dapat nanti.


Sedikit info tentang Tollyjoy
Tollyjoy Corporation telah terlibat dalam pembuatan dan pemasaran penjagaan bayi dan aksesori penjagaan ibu serta bahan buang sejak tahun 1971 lagi. Dengan tagline mereka, 'For the baby you love’, Tollyjoy komited untuk menetapkan bar yang tinggi dalam industri dengan keselamatan, ketahanan dan kebolehpercayaan produknya. Ada macam-macam produk Tollyjoy ni sebenarnya, antaranya termasuklah Hadiah Bayi, Pakaian Bayi, Keperluan Tidur Bayi, Aksesori Pemakanan Bayi, Kebersihan Diri Bayi, Penjagaan Bayi, Permainan Bayi dan Keperluan Ibu.


Untuk pengetahuan anda, Tollyjoy Baby Day ini dilancarkan di Malaysia pada 2015 dengan kerjasama OrphanCARE. Ia merupakan hari istimewa yang dikhususkan bagi meraikan bayi serta bagi menyambut pengalaman penting ibubapa dalam memberikan yang terbaik buat si kecil. Ia menitikberatkan aspek kekeluargaan, kasih sayang serta penjagaan sempurna kepada setiap kanak-kanak, termasuklah mereka yang kurang bernasib baik.

Bagus kan? Sebab tu Ayue tak sabar nak join lagi tahun ni. Tahun lepas Ayue dah join Hari Bay Tollyjoy 2017 dengan tajuk yang fokus tentang Kepentingan pemakanan bagi bakal ibu, ibu yang menyusu serta bayi dan Ayue dah share semuanya di entry ini : http://www.ayueidris.com/2017/08/tollyjoy-baby-day-2017.html

Untuk tajuk kepentingan Kesihatan Mental untuk Bayi dan Kemurungan Selepas Bersalin ni Ayue akan share kemudian ya.

Tapi sebelum tu, Ayue ada benda best nak share dengan anda ni. Sempena dengan Hari Bayi Tollyjoy 2018, Ayue nak buat GIVEAWAY untuk pembaca blog Ayue. Yeay! Suka tak? Wajib lah hadiahnya produk Tollyjoy kan. Anda yang tak pernah guna produk Tollyjoy ni rugi sangat ok. Sebab produk Tollyjoy ni antara produk terbaik yang Qaayed pernah guna. Ditubuhkan sejak dari tahun 1971 lagi tau, jadi tahap keselamatan dan ketahanannya boleh dipercayai.


Qaayed pula memang sejak lahir lagi Ayue dah mandikan dengan Tollyjoy 2-in-1 hair and body wash sampai lah sekarang. Tak pernah ada alahan apa-apa. Wangi pula tu. Bau Qaayed sama saja dari lahir sampai sekarang sedap nak gomol! Ayue pun suka sebab dia 2-in-1, syampu sekali sabun terus, senang. Banyak kali juga masuk mata Qaayed sebab dia makin buas kan. Susah dah nak mandikan, tapi Qaayed relax je macam takda apa-apa bila sabun masuk mata. Haha. Sebab tu lah Ayue suka guna produk Tollyjoy ni. Bukan sabun saja tau, baby wipes, lotion, pun Ayue guna juga. Baby wipes pun best tau sebab tisunya tebal dan tak mudah koyak. Yang belum pernah cuba tu wajib cuba tau.

Ok, tak sabar nak menang giveaway la tu kan? Haha, mudah je sebenarnya giveaway Ayue ni. Anda cuba perlu:

  1. Like Facebook Tollyjoy Malaysia & Ayue Idris 
  2. Follow Instagram, Tollyjoy Malaysia & Ayue Idris
  3. Share gambar paling comel bayi anda dengan produk Tollyjoy di Facebook atau Instagram
  4. Masukkan caption yang paling kreatif bermula dengan “Bayi saya menyempurnakan kehidupan saya kerana…” atau “My baby completes my world because…
  5. Masukkan hashtag #tollyjoybabydaygiveaway #tollyjoyxayue
  6. Submit entries (Link posting) anda di komen box blogpost Ayue ni.
Mudah sangat kan. Kalau tak faham boleh tanya Ayue ya. PM, DM, Whatsapp, semua Ayue akan jawap nanti. Yang penting anda kena join givaway ni tau. Rugi kalau tak join sebab hadiahnya berupa Hamper Istimewa Tollyjoy Malaysia bernilai RM100 untuk 5 pemenang!! Wah, bestnya! Macam-macam boleh dapat tu.


Tak sabar Ayue nak tengok gambar-gambar comel anak anak. Mesti comel dengan posing masing-masing. Qaayed dah posing ni. Baby anda bila lagi? Cepat-cepat join ok? Nak post banyak-banyak kali pun takpa. Lagi banyak lagi tinggi peluang anda untuk menang.


Tarikh akhir giveaway Ayue ni adalah pada : 10 July 2018
Tarikh pengumuman pemenang : 13 July 2018



Best of luck!




xoxo,

You Might Also Like

28 comments

  1. Join..

    Penyertaan saya:
    https://www.instagram.com/p/Bk24vttBREI/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1fm3wa80dekdg

    ReplyDelete
  2. https://www.facebook.com/100005109248948/posts/987168378130128/

    ReplyDelete
  3. https://www.facebook.com/100005109248948/posts/987168378130128/

    ReplyDelete
  4. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1082779705212382&id=100004410872655

    Done...❤��

    ReplyDelete
  5. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155890481374401&id=608519400

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. https://instagram.com/p/BlA3nrKB3qP/

    ReplyDelete
  8. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1828112900614338&id=100002469388334

    Hope i'm the lukiest mommy 😚

    ReplyDelete
  9. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1828114233947538&id=100002469388334

    Thank You sis Ayue Idris & Tollyjoy for such generosity ! 🙌

    ReplyDelete
  10. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155890481374401&id=608519400

    ReplyDelete
  11. Hi Sis Ayue Idris..here my entry link..

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2024857410865810&id=100000247121809

    May all the blessed be with you and hope to win the Tollyjoy hamper for my baby.

    ReplyDelete
  12. https://www.instagram.com/p/BlCrEXlHvqN/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=10tnedo3bc2bp

    ReplyDelete
  13. https://www.instagram.com/p/BlCrEXlHvqN/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=10tnedo3bc2bp


    Terima kasih ayueidris and tollyjoymalaysia

    ReplyDelete
  14. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1820244604680273&id=100000842534379

    Ig : umar_comel

    Done all steps

    ReplyDelete
  15. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1820244604680273&id=100000842534379

    ReplyDelete
  16. https://www.instagram.com/p/BlC8kQKAhES/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=13skc5yohs238

    ReplyDelete
  17. Salam ayue

    https://www.facebook.com/1264575456/posts/10213078465777349/

    ReplyDelete
  18. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1897284886958444&id=100000308548376

    ReplyDelete
  19. https://m.facebook.com/photo.php?fbid=10215581635881307&id=1452662446&set=a.3965635146621.162692.1452662446

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  21. https://www.instagram.com/p/BlDP5pLFBQM/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=jqg0sfuggqoq

    Xiao_Shien_02 here. Done all step. Thank you kak Ayue. Hope I will be one of the lucky winners.

    ReplyDelete
  22. https://www.facebook.com/730948943/posts/10156659355178944/

    ReplyDelete
  23. Done my entry :)

    https://www.facebook.com/730948943/posts/10156659355178944/

    ReplyDelete
  24. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1745788515538338&id=100003216196026
    hope to have chance to win..

    ReplyDelete
  25. Assalam Puan Ayue Idris.
    Harap belum terlewat untuk join giveaway ini.Sudilah menjenguk entry saya di sini yer https://www.instagram.com/p/BlDhawvgEXr/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=14jbnpkigyvlv


    Merlyn Hasshim

    ReplyDelete
  26. Assalam Puan Ayue Idris,
    Salam perkenalan dari saya.Terlebih dahulu saya ingin mengucapkan terima kasih kerana sudi menganjurkan giveaway hamper Tollyjoy sempena Hari Bayi Tollyjoy 2018. Sudilah menjenguk entry saya di link ini yer
    https://www.instagram.com/p/BlDhawvgEXr/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=14jbnpkigyvlv

    Merlyn Hasshim

    ReplyDelete
  27. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=936041519911059&id=100005156582953

    ReplyDelete

Youtube Channel

Instagram

Facebook Page