Salam awak!

Syukur alhamdulillah.
Genap je setahun blogging hari tu, saya terus klik button cashout dekat nuffnang tu..
excited hokey! walaupun asyik tenggelam timbul update, tapi rezeki blogging tetap ada..CPUV pun tak putus-putus..syukur sangat :)


Niat share amount cashout ni bukan nak riak ye, tapi nak bagi semangat kat awak yang baru nak buat blog tu..dan, yang paling penting..blogging bukan semata-mata nak duit je tau! saya dapat ramai kawan yang ohsem-ohsem sepanjang blogging ni. Korang memang best lah!


Cek dah pun sampai rumah, tak sabar nak pergi bank..haha..apa saya nak buat dengan duit cashout ni?
tunggu dan lihat ok? jeles tengok si nadia tu beli tv baru! haha..nak beli tv jugak ke? tetttt! 


Oh ye..Thank you Nuffnang!!!


xoxo,

post signature