Wedding Ariana Rose & Tengku Adam Kamil

Tuesday, January 14, 2014



Salam Maulidur Rasul ('',)

Sape layan cite Ariana Rose?
Ohoi~~
Xtau la kenape..drama akasia kali ni sy suke sgt tgk..
Sbb keith foo kah? Nehi..
Not my taste..hehe
Tp sbb Nur Fathia!!
Suke tgk die berlakon..super ohsem!
Tp biase la..drama melayu kn..sy ni pulak jnis yg nmpk je silap dlm satu2 drama tu..yg xlogik..yg lawak..sume ade..but, drama demi Ariana Rose ni, sy ketepikn sume tuh..mungkin jgk sbb watak Ariana Rose itu sendiri yg buatkn sy tertunggu2 episod seterusnya..
nk beli novel..mls bace..huahua..tp mcm nk beli jgk je.. :p

Ok da..cukup..

Bersabarlah..sbb entry ni akan dibanjiri dgn gambar wedding Ariana Rose dgn Tengku Adam Kamil semate2~~
Sume gambar2 ni sy ciplak dari IG dan FB ye.

Ish..sweet je diorg ni kn.
Pelamin winter oi~~



Pelamin ni..simple tp perrrrrrfetto!




Ahaa..ade sape2 yg cair x? Die da ade gf ye..hoho








Ui..kalau cenggini..pmpn pun bole cair..hehe..comelt!




Cantek kn??? Puteh2 suci gebu2 gitu..

And..the rest of them.










Ok da..
Byk sgt da ni..ade yg muntah darah pulak jap g..hehe
Awk2 geram x tgk tema wedding diorg..
Berangan jap.
Haha..mcm mne la agaknye klu real kn..
Xsaba nk tgk episod diorg kawennnnnn.

Sj je tepek gambar byk2 ni..nk wat sumber inspirasi..konon.. :p


xoxo,

post signature

You Might Also Like

6 comments

  1. Bila ah diorang nak kawin hihihihi
    wah wah kak ayue :p
    piwitt ehehehe
    betul, simple but perfetto :D huhuhu

    ReplyDelete
  2. walaupun semua ni lakonan semata2 tapi dorang sangat cute kan?
    harap2 dpt beri cik Ayue ilham dari scene2 ni..
    hehe..

    ReplyDelete
  3. wahhhhhhhhh dah dpt tgok wedding dorg dulu !! huhuhu...fadh pown xpenah miss tgok cter ni..kalo terlepas mmg pg kt gengtube.com layan balik..

    ReplyDelete
  4. smartttt!!!! memang cantik sangat!!

    ReplyDelete
  5. cantik gile wlopon dalam drama je..agak2 boleh tumpang bersanding x :P

    ReplyDelete
  6. Drama ni memang tengah popular ke kat Malaysia? Saya tengok ramai blogger yang update pasal cerita ni

    ReplyDelete

Youtube Channel

Blog List

Blog Archive