Resepi : Aiskrim Nutella

Wednesday, March 19, 2014



Semudah..dan sesedap gambar!!
Cewah...
Anda hantu nutella?
Jom try wat aiskrim pulak nk?
('',)


Selamat mencuba!! 


Oh ye..dpt jemputan dari nuffnang untuk event KOSÈ esok..kat midvalley..xsaba nk pegi nih! Hehe..kt jmp esk k qila? 
Ade sape2 lg nk folow? :p



xoxo,

post signature



You Might Also Like

10 comments

  1. Wah, nampak sedap nie... Zumal pun suka nutella :)

    ReplyDelete
  2. macam sedap je sis... sebab nutella mkn ngn roti pun dh sedap.. ni kan buat ais krim... hehehhe... :)

    ReplyDelete
  3. Macam sedap je. Huhu. Tapi nutella kat sini mahal la!

    ReplyDelete
  4. terbaek ice cream nutella tapi kalau k lily tak sempat jadi ice cream, nutella tu dah licin dah

    ReplyDelete
  5. Sedappppp. Wah. Bestnya g program nuffnang. Selalu terlepas program cam gini. Huhu.

    ReplyDelete
  6. Omg simple and sedap gila nanti hasil dia nanti kak ayue!!!!! Hihihi see ya at 3 kak ayue :))

    ReplyDelete
  7. Macam sedap tapi saya tak suka Nutella. Lepas ni nak try buat untuk housemates la. Diaorang semua suka Nutella.

    ReplyDelete
  8. wahh..senangnyee..Kimi mesti suka.. thx for sharing.. :)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum Ayue...wahh...nampak sedap jer ais krim tu..treingin pulak nak cuba...

    ReplyDelete

Youtube Channel

Blog Archive