Nuffnang's 7th Birthday Bash 2014

Thursday, April 10, 2014




Its Nuffnang 7th Birthday Bash!!

(MY)PrintA4-NNBB007posterv2

Haha..da lepas da pun birthday bash ni..tp sy baru nk buat entry.
Gile punye lambat kn? Hohoho.
Pada yg da jemu jelak tgk gambar2 kat blog Nuffnang pasal Birthday Bash ni or kat blog2 lain..
Meh tgk version sy pulak nk?
Oh ye, sila jgn sakit mata tgk gambar2 gedik sy okey~ hahah :p
Excited terlampau...maklum la..1st time pegi event Nuffnang~~


Event tu diadakan di Barbecue Garden, KL Life Center
Mls nk drive..lagipun Nuffnang da sediakan transport untuk ke sana..RM200 untuk pegi dan balik weyh! Membazir kalau xguna kan? Ubering la ke sana~~ ape lagi...huhu
Best gune Uber ni..pantas dan efisyen.
Cume...mm...cume..sy xdpt BLACK car!! Ini tidak adil..baru bajet nk nampak mcm awek James Bond bile sampai sane..haha!!

Ecece..naik sorang2..selfie sorang..hohoho :D


Kete ni Uber letak kat sini sbb nk suruh kami2 snap gambar and upload kat IG..
Sape menang dpt naik kete ni SEMINGGU!!
memang xlepas peluang la oiii~~

Lihat lah sy~ 

time ni la sy kenal dgn blogger BudakBandungLaici dengan budak nano..
Geng terus la kami pun~~ 
Hehe..

Lepas je daftar nama, terus dpt assignment!
kami kena carik pembunuh..jengjengjeng~~

ade 4 assignment..tapi sy dpt buat 2 je..hahah :p

Assignment 1 : Mystery Box

Sampai nganga2 nk dptkn bola dlm kotak tu..haishh

Assignment 2 :  Wishing Tree

ini best! hehe..sebab dapat wish kat Nuffnang ('',)

Happy 7th Birthday Nuffnang!!

Assignment 3 : Count Up! Darts Challenge!

ini paling xbest!
sebab sy baling xlepas2..merata dart tu pegi..
adoi haiiii..padahal dekat je pun jarak nk kene baling.. :D

Assignment 4 : Where's the Bow Tie Guy
Sampai party habis..xjumpa2 pun mamat Bow Tie ni..mana menyorok ntah..

Sebab xdpt buat lagi 2 assignment..
tumpuan sy beralih ke arah lain..

menggedik bergambar~~
haha..




Nuffnang ade sediakan 2 booth untuk kami2 posing sepuas2nya..

Since incik tunang xdpt join sy, sy ajak Myja, member zaman skola dlu untuk teman sy..

tgk la tu..xmenyedor berposing..huhu :p

dpt trus gmbr kami~~ best kn??

dan yg paling ohsem..
kat wow photobooth ni laaaaa..
snap gambar..upload terus kat Instagram.. dengan #Nuffnangis007
lepas tu bole print out berapa banyak gambar yg kami nakkkkkk!!
sebab tu masa malam kejadian, gambar2 sy penuh kat IG..hohoho :p

eh..mcm byk pulakkk..
hehe..peluang yg ade jangan dilepaskan..btol x? :p

makanan masa party ni peh...sedap!!
nk tambah segan plak...  :p

pastu siap ade cupcake Nuffnang..James Bond..hehe..comel gileee

Birthday cake Nuffnang! Ohsem kn??

Tgk la Lance tu..kemain lagi die nganga besa2..hehe

Kak Tatie!! blogger ohsem yg sy sempat kenal..
blog die menang Belog Paling Gempak Nuffnang tau ('',)

akhir skali..
ni haa...goodies yg kami dapat!!
yeay! byk gile barang dlm ni..


memang seronok gile party Nuffnang ni..
maaflah..sy baru lagi berblogging..
xkenal sgt blogger lain.
tapi!
insyaAllah tahun depan nk join lagi..and kenal ramai lagi blogger ye ('',)




p/s: Gambar sy ade terselit dalam blog Nuffnang!! hehe..cer tgk...jumpa x? :D




xoxo,

post signature

You Might Also Like

18 comments

  1. bestnyaaaa... aaron aziz ada? hahaha..
    akak kena practice main dart lepas ni. n akak looked gojes. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akk bru pasan la..aaron aziz = aisyah azizon!!
      Hahah..

      Delete
  2. Ya Allah, seronoknya dapat pergi event macam ni :D

    ReplyDelete
  3. Meriahnya event tu, macam gadis bond Cik Ayue bergaya ;)

    ReplyDelete
  4. wow seronoknya la ayue..lya nie kat sabah mana la dpt pegi event2 mcm tu :)

    ReplyDelete
  5. nampak best je..tak tahu bila naniey boleh join event nuffnang neh,,,

    ReplyDelete
  6. kyaaaaaaaaaaaaaa <3333
    best bangett hihihi sedih nya kalau lah qila yg teman akak..........
    <3333333 untung lahhh :PPP hihihi lance encem hehe

    ReplyDelete
  7. amboi seronoknya ayue.. hihi..
    lepas ni boleh la berlatih main dart untuk tahun dpan punya event plak.. hehehe

    ReplyDelete
  8. Bestnyaaaa!!!! Nak join jugakkk~~~

    ReplyDelete
  9. salam pemilik blog :)

    jemput join simple review segment by me :) tinggal beberapa hari shja lg.
    :http://aliyahsyofia.blogspot.com/2014/04/simple-review-segment.html

    ReplyDelete
  10. waaa bestnyeee. kite tak penah pegi., cmne nk tau ada event event ni awakk

    ReplyDelete
  11. Meriahkan! Rasa mcm nak join hari tu..tapi mcm malas..hahaha

    ReplyDelete
  12. wahhhhhh nampak best ni..tapi tak rajin laa ika nak join haha

    ReplyDelete
  13. Wahhh, meriah jugak party blogger Nuffnang baru-baru ni kan? Fana belom berkesempatan join lagi.

    ReplyDelete
  14. Wahhh, meriah jugak party blogger Nuffnang baru-baru ni kan? Fana belom berkesempatan join lagi.

    ReplyDelete

Youtube Channel

Instagram

Facebook Page