Per'l Xlim TIDAK disarankan untuk wanita mengandung dan ibu menyusu

Friday, August 15, 2014


Salam awak!

Fokus terus kepada tajuk sebab saya hanya ada masa 15 minit je untuk update entry pagi ni (Rehat pagi-pagi 15minit je oiii) ..hehe
Actually ada reader blog saya yang bertanya kan soalan tentang Per'l Xlim ni..



dan ini


Bulan June! hahah..terok betol..baru sekarang perasan..so, hari tu saya pun tanya la soalan ni dekat Per'l sendiri untuk dapatkan kepastian..


dan ini jawapan mereka..



Okey..sekarang da menjawap ye persoalan tentang Per'l Xlim ni..untuk awak yang mengandung tu..tak mo minum la ye? tidak di saran kan...untuk awak yang menyusukan baby pun jangan okey?

Dan yang paling penting, Per'l Xlim ni HALAL!!

hehe..sekian update entry terpantas kurang dari 15minit :p


xoxo,

post signature

You Might Also Like

2 comments

  1. Oh..tak baik utk mak2 mengandung ngan mak2 menyusu. Sib baik tak sarankan pada kakak ipar ana. Hehe. Masehh kak ayu shomell. ^_^

    ReplyDelete
  2. HALAL DAN SEDAP ! Hehehe. Fana nak kena beli lagi la Per'l Xlim ni kak ayue sebab dah rasa macam sebati pulak dengan badan. Btw, komen box fana dah elok dah. Hoorayyy! ^^

    ReplyDelete

Youtube Channel

Instagram

Facebook Page