#NNFeatureFriday : Ayue Idris !!

Wednesday, December 03, 2014

Salam awak~

3 October 2014



Iye..tau.da lapok kan? being sooOOO busy mengalahkan menteri.
Sampai entry di featured kan ni pun terperap dalam draft!
Apelah yang busy sangat sampai tak sempat nak buat apa-apa tu ek..hehe..ampunn..
maklum lah..saya keje production..nak curik-curik buat entry time ofis hour dalam mimpi je lah..huhu :(

okey.

Hari ni tajuk memang best gila punya sebab macam tak percaya diberi peluang oleh Nuffnang kesayangan hati untuk jadi salah satu #NNFeatureFriday mereka..syukur alhamdulillah sangat-sangat!

Menulis hanya bila ada kelapangan. Dari start menulis satu tahun lepas dengan penulisan yang entah apa-apa, bahasa yang mungkin saya sorang je yang paham, dan ayat yang mungkin saya sorang jugak yang paham..hehe..sampai la ke hari ni..saya cuba improve dengan menulis secara baku (even still ada sikit-sikit yang TERskip). Mohon awak jangan pergi usha entry lama pulak ye? Malu dengan penulisan sendiri :p

Dan alhamdulillah, penulisan yang tak seberapa ni ada jugak pihak yang nampak. Sayang ketat-ketat lah Nuffnang sebab bagi peluang dekat blogger baru macam saya ni :) Semangat blogging da tinggi macam Sky Tower kat Jepun..lalala~~

Jadi, mulai detik ini, saat ini, nak cabar diri sendiri nak buat entry paling cokia pun 3 per week! fuhhh..boleh ke Cik Ayue oii~~ 

Yakin boleh! 


hahah..itu boleh consider azam tahun baru tak ek?


xoxo,

post signature

You Might Also Like

7 comments

Youtube Channel

Blog Archive