Tema dan Trend Warna 2015 / 2016

Wednesday, December 10, 2014

Salam awak~


Macam taun ni, saya ada update tema dan trend warna untuk 2014. Boleh refer entry sini untuk tema dan trend warna tahun 2014.


Tinggal berapa hari je lagi nak masuk 2015 kan?, jadi saya nak update tema dan trend warna untuk tahun 2015 pulak :)


Entry ni khas untuk B2B kat luar sana tu yang nak kahwin tahun 2015..suka la tu kan..ecece~
Doakan saya kahwin tahun depan jugak eh? haha...amennnnnn!

Pakar dari Pantone telah memilih MARSALA sebagai tema warna untuk tahun 2015. Color of the year 2015 bak kata orang putih..hehe :)


Tapi jangan risau, untuk awak yang tak berapa berkenan dengan color marsala tu, ada lagi pilihan untuk awak :)


Tema dan Trend warna 2015 / 2016


Kali ni Pantone siap bagi tips setiap color match dengan color apa..bagus kan? takde lah awak mix color yang bukan -bukan..haha...pelik pulak jadinya nanti~

1) Custard





2) Toasted Almond





3) Glacier Gray





4) Aquamarine





5) Lucite Green





6) Tangerine





7) Strawberry Ice





8) Scuba Blue





9) Titanium



10) Treetop



11) Marsala





12) Classic Blue




13) Sandtone




14) Lavender Herb




15) Dusk Blue




16) Woodbine




Cantik kannnnnn!! ye~ saya tau..hehe..
And if tanya saya personally, untuk tema dan trend warna 2015 ni, saya lebih cenderung ke arah warna Strawbery Ice & Scuba Blue :)

Nak pilih yang mana kahwin nanti ek?



Have fun choosing your best color ladies~

Info and picture credit to Pantone & Want that Wedding
xoxo,

post signature

You Might Also Like

8 comments

  1. Toasted Almond tu kaler faveret kita , hahaha. Same macam tahun ni kaler Sand. Seiring sejalan je warna. :P

    ReplyDelete
  2. boleh pilih jadi colour baju raya ni ehehe

    ReplyDelete
  3. Kak Ayue bila nak kawin!? Ihiks! Nad pulak tak sabar hahaha mesti grand

    ReplyDelete
  4. lucite green tp scuba blue pun cantik :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum..sy ada mnjual prada lace AA rm45/m..bleh ke fb page NIK Collection..@ whatsapp +60137525129

    ReplyDelete
  6. grey tu cntik ! ops! hehe
    thanks :)

    ReplyDelete
  7. cantik semua colorrr.. semoga tercapai impian awak untuk kahwin tahun ni.. aminnn ^_^

    ReplyDelete

Youtube Channel

Blog Archive