Tunaikan permintaan Ibu

Tuesday, December 30, 2014

Assalamualaikum awak~

Hari tu dapat whatsapp dari mak..katanya nak pergi ke satu tempat tu.




Lawa sangat kononnya..bila kata ok, terus boleh tidur lena malam tu..hehe..kemain tau.

Walaupun bulan ini memang busy terlampau..ke sana sini..tapi tetap kena curik masa untuk bawa mak kesayangan ke Icity tu ha..nanti sentap pulak..


Bila sampai je..dia punya sengihhhhhhh.

tu...tengok la kat belakang tu..kemain sengih lagi..


Sengih style Ery..dari dulu sampai sekarang..camtu la style sengih die


We really had fun that night..sampai lah tiba-tiba Ery terkejut sebab tengok Gajah batu besa gedabak tu. Serious punya terkejut sampai panas terus badan dia. Maklum lah, kanak-kanak istimewa macam dia ni lain-lain perangai kan..Yang adik saya ni, PENAKUT terlampau. Even nampak kucing pun dia boleh lari lintang pukang.

Dari sengih-sengih tadi, terus jad camni..jalan pun da macam nak tak nak je..sampai qisti kena dukung dia..berat? Jangan cakap lah..redha je la kan incik tunang? hehe


Tapi ni memang satu habit dia. Pantang suruh posing depan camera. Macam-macam aksi dia boleh buat. Tapi sekejap je la..pastu muka toya balik.

Yang mak pulak still maintain..semua pokok dia nak posing. Walaupun hakikatnya pokok tu semua sama je..hehe

Last posing before adik saya ni da start muntah-muntah..kesian dia..demam terok lepas pergi sini..first and last la kot..pasni kalau nak bawak kena tunggu dia besar sikit lagi. Kot-kot la da berani sikit masa tu..hehe



xoxo,

post signature

You Might Also Like

10 comments

  1. Alahaiiii comelnya mak Ayue ni !! Nak manja manja dengan Ayue. Event wiken tu bak mai kat ktorg pula la. :P

    ReplyDelete
  2. YEAYYYYYYYYYYYYYYYY,MAK HAPPY...AKAK PUN HAPPY :D

    ReplyDelete
  3. hehehe.. happy mak ayue bila ayue bawak datang situ kan :)

    ReplyDelete
  4. senggih tetap sengih asalkan anak yg bawak...sudah memadai...:)

    ReplyDelete
  5. wah wah... bestnya kita pun tak sampai lagi kat icity tu..

    ReplyDelete
  6. Baiknya kak Ayue sebab bawa mak kak Ayue pergi sini. Comel sangat! :D

    ReplyDelete
  7. Hehe. Time posing maintain. Ery dah sihat ke? Best dapat buat org yg kita syg happy. ;)

    ReplyDelete
  8. Hehe. Time posing maintain. Ery dah sihat ke? Best dapat buat org yg kita syg happy. ;)

    ReplyDelete

Youtube Channel

Instagram

Facebook Page