6 Variasi Baru Biskut Julie's Hershey's

Wednesday, January 07, 2015

Assalamualaikum awak~

Siapa sini suka makan coklat Hershey's?!!


Favorite gila! Lagi-lagi yang jenis kisses tu..da la comel, sedap pulak..saya suka yang cookies 'n' creme..memang favourite sepanjang zaman lah yang tu..dari zaman muda remaja sampai lah ke zaman sedang-sedang ni..hehe..suka punya pasal sampai buat jadi salah satu hantaran masa tunang hari tu tau!


Pastu, bila dapat event Julie's Hershey's ni..saya excited gila sebab tau da, confirm sedap punya biskut baru keluaran Julie's ni. Mana tak nya, bergabung bersatu patdu dengan Hershey's untuk hasilkan biskut baru..peh! Perfect Food Manufacturing Malaysia Sdn Bhd (Julie’s) ni dipilih sendiri oleh The Hershey Company (Hershey's) untuk bergabung dengan mereka dan telah dilancarkan di Malaysia pada October 2014.

“We are thrilled about our new partnership with Hershey's. Both brands were built on the same ideals and values, and I believe it is this foundation which sealed our partnership”Mr Martin Ang (Director of Perfect Food Manufacturing).


Untuk siri baru gandingan bersama Hershey's ni, ada 6 flavor. 



1) Chocolate Chip Cookies

Serving tip : A glass of frothy hot chocolate, his favorite cartoon and a plate full of these chocolate dotted yummies! Dipped or on its own, this classic favorite never fails to impress the kids.


2) Chocolate Fudge Vanilla Flavored Cookies

Serving tip : Let the magic of opposites explode in your mouth, as soft, gooey vanilla fudge melt and mesh with delightful chocolate cookies bits.


3) Chocolate Chip Oat Cookies

Serving tip : Know you can indulge in delicious treats, yet be nourishing your body with goodness and healthy grains, packed with toasted rolled oats, now you can indulge without guilt. Perfect!


4) Chocolate Waffles

Serving tip : Dig into soft, creamy, rich, luscious ice cream with the crunchy contrast of buttery waffles to create a purely indulgent dessert combo. This is life and its simple pleasures!


5) Chocolate Fudge Cookies

Serving tip : Best when it comes in pairs. Cozy up and fulfill your chocolate desires in this decadent duo with soft, creamy choc fudge sandwiched between rich chocolate cookies.


6) Chocolate Chip Hazelnut Cookies

Serving tip : Bite into the bold smoky aroma and flavor of hazelnuts infused in a delectable and delicious chocolate chip cookie.


Yang paling mencengkam kalbu ialah Chocolate Chip Hazelnut Cookies. Serious memang sedap gila punya! Siap berebut dengan Kak Ella..hehe..Awak memang patut cuba. Tapi jangan salah faham, yang lain pun sedap juga..cuma saya paling suka yang ini.

Tau tak biskut ni sangat ohsem sebab awak bukan saja boleh menikmati biskut ni macam tu je, tapi awak boleh variety kan lagi makanan yang sedia ada tu dengan biskut Julie's Hershey's ni. Macam serving tips yang saya tulis tadi.


Contoh, masa event tu..pihak Julie's ada sediakan menu special untuk kami yang diubahsuai khas dari menu killer Restoran dal.komm Coffee. Dari Apple Crumble Bingsu, ke Julie's Hershey's Apple Crumble Bingsu. Percayalah wahai awak..menu ni tersangat lah sedap sampai saya rasa rugi sangat sebab tak habiskan..tak mampu nak habiskan sebab da kenyang lunch. Rugi sangat rasa sampai bila balik rumah teringat-ingat lagi bingsu tu..haha

Eh, bukan ni je..awak kan kreatif? Apa kata awak ubahsuai menu kek awak tu guna Biskut Julie's Hershey's ni..tak pun makan dengan aiskrim vanilla ke...peh! Wallahhhhh...confirm sedap! Tak caya? Cubalah..tak rugi pun sebab harga biskut ni sekotak hanya RM7.90..murah!


Cepat-cepat pergi beli ok? Boleh didapati di mana-mana pasaraya terdekat seperti di bawah ni :)


Ohh..heaven!


"Smiles In Every Bite"



xoxo,

post signature

You Might Also Like

6 comments

  1. wah sedapnya.. kena pergi cari kat market ni

    ReplyDelete
  2. gambar bawah sekali!!!! homaiii.... menjejeh ayo liur!

    ReplyDelete
  3. Mak aihhhh, bingsu tu nampak menyelerakan bila tambah dengan Julie's Hershey's

    ReplyDelete
  4. Dh pernah rasa. Mmg sedap lagi2 makan dgn aiskrim. Wowwwowowoow

    ReplyDelete

Youtube Channel

Instagram

Facebook Page