Countdown to The Party Of The Century by Empire City, Damansara Perdana

Thursday, January 15, 2015


Assalamualaikum awak~


Saya dengan excitednya nak bagitau yang saya telah dijemput untuk hadir ke Party Of The Century yang dianjurkan oleh Empire City!! Woohoo!!




Seriously sangat excited sebab ini merupakan parti eksklusif dimana artis popular antarabangsa akan buat persembahan malam tu nanti!!


Nak tau siapa? 


Paris Hilton


2PM dari Korea


Taboo dari Black Eye Peas


Mark Vincent (Pemenang Tempat Pertama Australia’s Got Talent Australia) 


dan ramai lagi.


Parti ni nanti akan diserikan lagi dengan persembahan tarian naga & LED. Nampak tak? Nampak tak betapa grand nya parti yang di anjurkan oleh Empire City..Omai..tak sabar nya nak pergi! 



Pastu, party ini bertemakan "Glamorous 1920's"....alaa..macam dalam cerita "The Great Gatsby” tu..pernah tengok? Confirm yang datang malam tu glamour habis dengan baju bulu-bulu, bling-bling, pearl, dan yang penting, topi!! haha..

Harus..eh..WAJIB cari baju yang suit tema malam tu..bila lagi nak pakai baju glamour-glamour kan? 

Sibuk pasal parti, tau tak Empire City tu ape?


Empire City


A New Era for Mammoth Empire
Empire City to hold a star-studded preview of the City of Lifestyle & Entertainment

Petaling Jaya, December 2, 2014 Empire City, the 30 acre mixed use development in Damansara Perdana, is holding an exclusive preview on the 23rd of January 2015.
An integrated development in a vibrant, artfully stylised world, this City of Lifestyle & Entertainment aims to be the ultimate spot for meeting, dining, shopping and relaxing, all within a self-contained city that balances business with leisure.

“Empire City is a major project for us as well as for the entire Klang Valley,” commented Mark Farquhar, Director of Leasing for Empire City. “The 2.5 million square feet of net lettable retail area, 8 corporate towers and office suites, 3 international 5+ star and 5 star hotels and a cinema themed hotel are built around the 5 pillars that are at the core of Empire City; Design, Art, Music, Performance and Culture.



“Based on the concept of the past, present and future converging in the one place now known as Empire City, the combination of the five Pillars form the philosophy that drives the development and operation of all establishments under Empire City,” added Farquhar.

“From style to service, and architecture to amenities, these attributes are instantly recognisable from the thoughtful planning and unparalleled attention to detail, which ultimately aims to deliver the most unique and enriched experience to all. Our preview event in January is a celebration of these ideals, and a literal coalescence of our vision for Empire City in the future.”

Included within Empire City will be a number of unique offerings, such as the cinematic world’s first multiprojection theatre, an Olympic-specification ice rink and stylized boulevards, like Asian Food Street, that will bring the international luxury feel to life for residents and visitors alike.

As a development preview, a first for a Malaysian project, Empire City’s “Party of the Century” with its ‘Glamourous 20’s’ theme looks to set a high standard for all others in 2015.




Empire City akan menjadi satu pembangunan besar-besaran di Lembah Klang dengan 2.5 juta kaki persegi ruang kedai yang dibuka untuk disewa, 8 menara korporat dan suite pejabat, hotel 5 bintang bertaraf antarabangsa dan sebuah hotel yang bertemakan pawagam.


Hah, hebat ke tak hebat? Counting days to the Party Of The Century~~~

Tik tok!


Tempat: Empire City, Damansara Perdana
Tarikh Acara: 23 Januari 2015 (Jumaat)
Masa: Jam 7 malam


Siapa yang pergi tu, jumpa nanti okey? 




P/S : Tengah cari siapa la yang sudi nak tolong tangkapkan gambar saya banyak-banyak masa parti ni nanti dengan camera best..hahah :p


xoxo,

post signature

You Might Also Like

7 comments

  1. yeay bestnya Ayue.. jangan duk peluk budak2 2PM jelah.. kan jadi viral pulak.. peluk kak Paris tak pe. haha

    ReplyDelete
  2. bestnyeeeee ayuuuu.nk ikottttttttttttt

    ReplyDelete
  3. Nasib baik saya takde dekat Malaysia. eh

    ReplyDelete
  4. kakak...2AM laaaa...bukan 2PM! salah group nnt kang!

    ReplyDelete
  5. 2AM la kakak ! Marah tite. Hahaha. :D

    ReplyDelete

Youtube Channel

Instagram

Facebook Page