Party Of The Century by Empire City, Damansara

Monday, January 26, 2015

Assalamualaikum awak~

23 Januari 2015


Sememangnya hari yang saya takkan lupa..kenapa? Sebab saya berpeluang untuk hadir ke Party Of The Century yang sedang hangat diperkatakan di Malaysia sekarang ni..


Fuhh...Even sampai hari ni, saya still ingat lagi betapa GRAND nya party tu..mana tak nya, Paris Hilton, buat pertama kalinya datang ke Malaysia semata-mata untuk ke Party Of The Century tu?? woohoo!!

Okey, bukan Paris Hilton je yang datang hari tu..macam yang saya bebelkan dalam entry sebelum ni,

Countdown to Party Of The Century

Taboo from Black Eye Peas

 2AM (Kpop)

 Mark Vincent

Selain Paris Hilton, 2AM, Mark Vincent, dan Taboo  (Black Eyed Peas) juga antara yang akan buat persembahan pada hari tu. Sementara artis lain yang akan hadir ialah Him Law (羅仲謙), Sharon Chan (陈敏芝), Eliza Sum (岑麗香) and Elanne Kong (江若琳), Adi Putra, dan Aaron Aziz..tapi malangnya..saya tak dapat selfie dengan mereka...waaaa!! Sibuk makan agaknya masa tu sebab makanan yang disediakan tersangatlah sedap! hahah..


Masa mula-mula sampai, saya rasa macam cuak pun ada sebab bangunan ni still lagi under construction..tapi........bila masuk dalam, fuhhhh...cantik gila oi!! serious cantik! Siapa sangka dengan simen sana sini kat bahagian luar tu, bila masuk dalam macam ni??




Pastu, dengan persembahan dari Paris Hilton, 2AM, Mark Vincent, dan Taboo  (Black Eyed Peas)..lagi buat party malam tu havoc habis..awak boleh tengok sendiri betapa crowd nya orang malam tu kan? Semua having fun dengan persembahan mereka :)





Oh, bukan tu je..ada lagi persembahan lain yang buat kami ternganga sekejap tengok mereka beraksi..

 Kau hado? hahah..tabik la dia ni..boleh tergantung macam ni..tinggi pulak tu!


And the lion dance :)

Seriously, memang gempak habis Party Of The Century ni..ada lebih kurang 6000 orang yang hadir hari tu yang terdiri dari kalangan artis dalam dan luar negara, youtubers, model, photographers, dan ofcourse..BLOGGERS!! woohoo!



Tengok lah tu, organizer Party Of The Century ni definitely did a great job..they manage to design this whole place beautifully and classic..dan yang paling best, Sidney bagi kami bloggers VVIP pass untuk ke level atas..sangat ohsem! Kat atas ni lah saya berpeluang untuk jalan dan lalu di Red Carpet..perasaan seperti tersangat famous melanda ketika ini..hahahah..


Oh ye, nampak kan betapa glamornya kami dress up untuk Party ni? Tema untuk malam tu adalah "Glamorous 1920s" maka, haruslah glamor..saya pun dengan gigihnya jahit baju sendiri untuk ke party ni okey~ Dengan headband segala..bukan selalu nak melaram ye tak? Tak reti mekap pun takpa..janji glamor!! hahah :p












We really had fun that night..definitely a night to remember :)

Sempat posing dengan Jac je malam tu :)

Thank you so much Sidney and Empire City for this opportunity..




For more information of Empire City: Website | Facebook | Instagram

Picture Credits: http://tellmewai.com | www.marcsjy.com | Syafiera Lewis | Fana |


xoxo,

post signature

You Might Also Like

14 comments

  1. bestnya akak! okay jeles sejuta ribu lemon...kahkah

    ReplyDelete
  2. Best gila malam tuuuuu. A night to remember. Absolutely! Hehehe. Thanks kak ayu sebab sudi ajak fana. ;)

    ReplyDelete
  3. Gila advance oii update...hahahaha...glad we meet there... (^~^)

    ReplyDelete
  4. wahhh.. vavavoom sangattt.... ^_^

    ReplyDelete
  5. tanteknyaaa akak. hehehe. jeles okayy :P

    ReplyDelete
  6. sexy pulakkkkk kita nyampahh lakk tengokkk patut pakai seluar duih !!

    ReplyDelete
  7. wowo...cantiknya awak sis...... jahit sendiri ke baju??? memnag superb la kak.... :)

    ReplyDelete
  8. amboi seronok sungguh.Happening gile. huwahahhhh

    ReplyDelete

Youtube Channel

Blog List

Blog Archive