Menang Blender di Hypp Carnival

Friday, February 13, 2015

Assalamualaikum awak~

Kisah ni berlaku dua ke tiga minggu lepas rasanya. Masa tu saya dengan Qisti saja pergi dating dekat Paradigm Mall. Kononnya nak habiskan voucher Sakae Sushi yang dapat hari tu. Dah nama pun pergi dating kan, takkan nak pergi makan semata, lepas tu balik? Sure lah jalan-jalan dulu, pusing-pusing cuci mata. Betol tak?

Nak jadi cerita, saya ternampak Hypp Carnival ni dekat tengah-tengah Paradigm Mall tu. Tak tau pun pasal apa sebenarnya benda tu. Sekali tengok bole menang macam-macam hadiah. Saya pun apa lagi, terus pandang qisti, buat muka seposen, dengan harapan dia nak join jugak games yang ada dekat Hypp Carnival tu.

And.

He says "NO"


Peh! Bakal bini dia ni punya lah excited nak main macam-macam, dia boleh kata tak nak? Okey takpa, muka seposen tak jalan, kita cuba cara lain. Paksa rela! Haha.


Best gila main games dekat Hypp Carnival ni. Terasa macam kanak-kanak riang sekejap. Ada 22 games yang saya kena settle kan untuk dapat hadiah misteri.




Nampak tak betapa riangnya saya ketika itu? Hehe. Nasib la qisti dapat tunang yang suka main benda-benda macam ni kan. Dia layankan je. Jadi photographer ak bertauliah :p


Lepas settle semua games. diorang tanya saya nak join game Fear Factor tak? huhu..silap orang lah tanya kan..mesti lah nak!! Before start game tu macam-macam dia pesan. Akibat semua tanggung sendiri la, jangan risau sebab makanan tu semua da direbus la, mungkin ada yang kena makan lembu punya testicle la, macam-macam. Ada jugak la rasa cuak kan. Tapi nak jugak main. :p

Buka je kotak yang dia sediakan tu, rupanya dalam kotak tu ada Biskut OREO je! Hampeh tau..buat cuak orang je..haha..ada yang dapat chipsmore, biskut tiger, seaweed pun ada. Biskut Oreo satu kotak, kena makan cepat-cepat. Siapa paling cepat habis menang. Agak mencabar jugak la kan..nai terus kandungan gula dalam badan. Huhu.


Last-last tak menang. Suku kotak pun tak dapat nak habis kan tau. Kesian betol. Mamat paling tinggi tu yang menang. Dia menang Ipad!!!! Stress sekejap. Takpe lah. Bukan rezeki. Tapi nampak tak muka tak puas hati terserlah disitu?


So, ni lah dia hasil tangkapan hari tu. Punya lah banyak dapat hadiah bila main game kat Hypp Carnival tu. Best gila! Tak sangka boleh dapat banyak camni.


Ni antara hadiah best yang dapat. Macam tau-tau je speaker laptop ni da rosak :p 


Yang paling best sekali dapat benda ni. Macam CSI da rasanya. Siapa-siapa yang nak hire saya cari cap jari bagitau eh? :p


Awak kalau nampak apa-apa event or carnival, selalu awak join or malas nak join? 

PS : Sila jangan tanya kenapa saya pakai tudung makcik-makcik yang melepek kat dahi ni bila keluar dating ye. Hahhah!




xoxo,

post signature

You Might Also Like

11 comments

  1. tk menang ipad pun still dapat hadiah lain jugak :D tahniah!

    ReplyDelete
  2. kenapa ayu pakai tudung makcik-makcik yang melepek kat dahi ni bila keluar dating ye? Hahahaha. tak bagi tanya, kita tanya. omey jeeeee. xbagi qisti ke hadiahnya. kalau dia join, kot2 dia menang ipad tu. hehehe

    ReplyDelete
  3. syoknya..dapat banyak hadiah tu..hehe

    ReplyDelete
  4. Disebabkan tak bagi tanya , kita nak tanya juga. Kenapa ayu pakai tudung makcik makcik yang melepek kat dahi bila keluar dating ? Hahahaha. Erk ! Kalau Qisti masuk , konfem abes Oreo tu. :D

    ReplyDelete
  5. murah je rezeki ayue taw.jealous hehe

    ReplyDelete
  6. mak ai banyak nyer hadiah ;) bak sini sikit

    ReplyDelete
  7. untung la nak oii...hahahaha...banyak gila kot dapat!! LOL

    ReplyDelete
  8. SALAM DAN HI , JEMPUT UNTUK MENYERTAI 'IPHONE 5S GIVEAWAY BY SYAFIQ SPECKI' MENANGI HADIAH LUMAYAN SEBUAH IPHONE 5S ORIGINAL DAN HADIAH-HADIAH LAIN. ---> KLIK SINI UNTUK SERTAI<---

    ReplyDelete
  9. cik belbel tag awk dekat sini
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2015/02/iphone-5s-giveaway-by-syafiqspecki.html

    ReplyDelete
  10. peh peh peh kak ayu ni berbisa betul kahkah

    ReplyDelete
  11. uihhhhh kita nak elementary punya stuffs tu, nakkk nakkkk plisshhhh hahahahha

    takpe, rezeki macam2 cara, tak dapat ipad dpt yg lain, kan? :)

    ReplyDelete

Youtube Channel

Instagram

Facebook Page