Suka masak? Jom menang Iphone 6 dengan Letsmasak!

Saturday, March 07, 2015

Assalamualaikum~

Mesti ada antara awak ni yang suka masak kan? Pastu hobi suka resepi kumpul banyak-banyak dalam phone tu, nak cuba tiap satu. Betol tak? Tau da, saya pun sama. Saya suka tengok makanan cantik-cantik dan sedap. Kebulur terus jadi nya. Apa kata awak guna aktiviti harian atau hobi awak tu untuk masuk dalam contest yang dianjurkan oleh LetsMasak ni? Untung-untung boleh menang Iphone6 :)




Untung tau siapa yang join ni sebab sambil-sambil share resepi, boleh kumpul point untuk menang dapat hadiah. LetsMasak ni apa?

Okey.

Untuk awak yang tak tau tu, Letsmasak ni merupakan satu medium yang mempunyai ribuan resepi yang di share dari awak-awak ni la. LetsMasak dapat membantu orang ramai dengan berkongsi resipi dengan cara yang lebih menarik . Ada pelbagai resepi tau. Yang biasa, yang luar biasa, masakan kampung, moden, kueh-mueh, senang cerita, hampir semua jenis masakan ada dalam Letsmasak tu. Yang rare awak tak pernah makan pun ada. 



Sambil-sambil tu boleh berkenalan dengan ramai lagi orang dalam LetsMasak ni. mana tau terjumpa kawan awak ke? Hehe. Diorang ni semua rajin share resepi dalam LetsMasak ni :)


Haa, untuk yang tak berapa nak pandai masak macam saya ni pulak, jangan rrisau sebab ada mcam-macam tips yang diorang share dalam LetsMasak ni. Bagusnya la hai. Berguna sungguh tips-tips ni semua.


Pastu LetsMasak mempunyai Rewards System yang dapat membantu menjana pendapatan awak. Jadi, apa kata awak pun share resepi awak dalam Letsmasak tu? Mana tau bermanfaat untuk orang lain kan. Awak pun boleh dapat manfaat yang sama :)

Macam saya, boleh buat "Misi memikat perut bakal suami" hahah!


Caranya mudah je.

1. Daftar dulu dekat Letsmasak < Klik sini >
2. Lengkapkan segala progress dibawah. Mesti sekurang-kurang capai 50%. Saya baru 80%. Hehe. Tengah cari resepi mudah untuk recook resepi orang lain :)


3. Review Letsmasak dalam blog awak.
4. Kalau ada referal lagi bagus, boleh tambah point. Tapi referal awak mesti capai sekurang-kurangnya 20% ye?
5. Jom sama-sama share resepi dekat Letsmasak! Lagi ramai share lagi best sebab boleh jumpa macam-macam resepi dari pelbagai negeri :)


Mudah ke kan? Semudah ABC lah nak menang Iphone6 tu. Antara rajin dengan tak je.

Ini tips untuk awak dapat point. Pemenang adalah berdasarkan point yang paling tinggi.


Haish. Senang sangat ni. Ruginya kalau awak tak join. Bukan seorang pemenang je yang boleh dapat hadiah. Ada 5 orang boleh dapat hadiah tau.

Hadiah

Tempat pertama: iPhone 6 Plus 64Gb
Tempat kedua: Wang tunai RM500
Tempat ketiga: Wang tunai RM400
Tempat keempat: Wang tunai RM300
Tempat kelima: Wang tunai RM200


Tak nak ke? Rugi ooo kalau tak join. Saya da share resepi Pudding Parfait saya dalam LetsMasak tu. Awak bila lagi? 



Jom join ok. Klik je banner kat bawah ni.



Contest ini dianjurkan oleh LetsMasak.com dan disokong bersama Kelab Komuniti Hai Blogger! http://www.haiblogger.com

Untuk maklumat lanjut tentang contest boleh layari :




Best of luck! :)


" Its not that hard "



xoxo,

post signature

You Might Also Like

2 comments

  1. banyakknye syarat..pening hehe
    apa2 pon gudluck hyeee

    ReplyDelete
  2. Cuba Try thermomix TM5.
    pasti memudahkan kerja memasak anda.
    http://amazing-tm5.blogspot.com/

    ReplyDelete

Youtube Channel

Blog List

Blog Archive